Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w nowych repertuarach dla CC nie ma Iron mana 2 ? W multikinach etc. nie ma z nim problemu.
Też próbuje już od wczoraj dowiedzieć się w moim mieście kiedy cinemacity będzie miało Iron mana 2. Wczoraj powiedziano mi tylko tyle, że dopiero dziś będą znać repertuar. :P
Około południa na stronach cc pojawiły się nowe repertuary, ale ku mojemu zaskoczeniu... Iron mana 2 nie mają. ;] Wychodzi na to, że jakaś tam sieć ma wyłączność na premierę. :(
No właśnie, ja też od piątku zaglądam na stronę Cinema City a w repertuarze nadal nie ma Iron Mana 2, aż w końcu maila wysłałem i dostałem odpowiedź, że "Premiera filmu Iron Man 2 (...) jest w najbliższy piątek 30.04.2010r. – również w naszym kinie. Repertuar jest już dostępny na naszej stronie internetowej www.cinema-city.pl. Można zatem sprawdzić już godziny wyświetlania filmu oraz zarezerwować miejsca na dogodny termin" - sprawdzam, a na stronie nadal nic nie ma! Normalnie aż się przejdę osobiście jutro upewnić!
Wlasnie czemu w zadnym kinie w krakowie nie ma iron mana 2 na piatek i pozniejsze dni????
No wlasnie tez mnie to zastanawia czemu nie ma go w nowym repertuarze Cinema City??? dziwne to troche!!!
Cool... ktos jeszcze sie zastanawia? Zal.. Cinema City wrzucajac repertuar z wtorku na srode ma czesto poslizgi w kasowych hitach i dopiero oddziały dostaja rozporzadenie z góry na ktorych salach i w jakich godzinach maja puszczac. Do jutra wieczorem Iron man powinien juz na repertuarach byc. Chociaz dziwne ze Multikino juz go ma..
Pamiętam, że kiedyś pewien film dodali do repertuaru jakiś dzień po jego opublikowaniu, więc jest szansa na to, że jutro Iron Man pojawi się w repertuarze :)
Chodzicie do kina od święta czy co!?!?!
Cinema-city prawie zawsze daje repertuary w czwartki!!!!
Ten "problem" jest z prawie każdym filmem! Tylko takie hiciory jak Avatara czy Transformers (z punktu widzenia dystrybutorów) można rezerwować wcześniej.
Tydzień kinowy zaczyna się w PIĄTEK - nie ma jeszcze repertuaru na następny tydzień.
Jak nie ma jak jest. Zamiast pisać głupoty na forum, zerknij na cinemacity.pl - repertuar mają do 2010-05-06.
Gdybyś czytał cały wątek, a nie ostatni post to zrozumiałbyś, a ja nie musiałbym dementować pierdół. Poza tym wyraźnie jest zaznaczone, na który post odpowiadam...
Cinemacity opublikowało dziś(w sensie przed północą jeszcze) nowe repertuary aż do 6 maja, ale pomimo premiery - Iron mana 2 w tym repertuarze nie ma.
woooot, nie zauważyłem, że już dali repertuar, zwracam honor w takim razie. Mój post wziął się stąd, ze identyczny temat pojawił się tu w tamtym tygodniu i myślałem, ze chodzi o to samo...
Rzeczywiście bez Iron Mana 2, masakra. Jak w CC nie będzie to nie idę wcale, bo do dziadowskiego Multikina nie pójdę.
United International Pictures Sp z o.o.
- to jest dokładnie ten sam dystrybutor, który nie dał CC Star Treka.
Wtedy CC się żaliło, że toczy "wojnę z UIP i im filmów nie dają niektórych...
Jeśli nie poleci w CC to wiadomo kto jest winny - UIP.
Pamiętam jak Z Archiwum X: Chcę wierzyć dopiero w czwartek pojawiło się w repertuarze na stronie. Więc spokojnie :)
UIP - jako dystrybutor ma pod sobą wiele filmów , które były i bedą puszczane w CC.
To jest plan na 2010 rok, i tak samo w 2009 wiele filmów( 2012 etc ) od UIP były w CC.
Death at a Funeral
Dorwać byłą (The Bounty Hunter)
Dziewczyna z ekstraklasy (She's Out of My League)
Green Zone
Iron Man 2
Jak wytresować smoka (How to Train Your Dragon)
Legion
Niania i wielkie bum (Nanny McPhee and the Big Bang)
Plan B (The Back-up Plan)
Robin Hood
Shrek Forever (Shrek Forever After)
Takers
Wilkołak (The Wolfman)
Brak Iron-mana 2 w CC byłyby co najmniej dziwne
Dobra wszystko nieważne, repertuar będzie zmieniony do końca dziszejszego dnia,
Tu jest repertuar w pliku.
http://u.poczta.o2.pl/?cmd=getpart&link=YjgYw6kILdbv011ZcQAkkxDMkIAkkAAwzAAlXXZl BncYbXYs62QBKWZb7EIxFHdA6EVjXcVTnDIwMjLk6CNaMiNeMSNeODMoMnL7Iwck
A ja właśnie wracam z CinemaCity w Toruniu i... mam rezerwację na premierę... dnia... 7 maja 2010... ;]
Szok mały przeżyłem i jeszcze jakieś stado młodzieży szkolnej stało przede mną w kolejce ponad 20min. :>
ps. Vartez podałeś linka do swojej poczty. Gratulacje. ;]
Myslałem że odnośnik załapie dla wszystkich, no i ten plik czyli repertuar otrzymałem drogą meilową od pracownika CC toruń i według niego Iron Man 2 ma premierę 30.04.10
Iron Man 2 11:45 14:15 16:45 19:15 21:45 od 30
sorry za 2 z rzędu ale bez edycji chu*nia...
To dziwne bo ja byłem osobiście w kinie zapytać i powiedziano mi, że premiera jest, owszem ale "nie w ten piątek, ale za tydzień" po czym przyjął moją rezerwację na premierę piątkową(za tydzień), na godzinę 21:45.
ofc jak już pisałem na początku - CinemaCity w Toruniu przy ul. czerwona droga 1-6...
Powiedz mi jeszcze jedno, jak klikasz na ten odnośnik otwiera ci się plik czy co ? bo ten repertuar jest przeznaczony dla prasy, więc raczej jest prawidłowy. No i sprawa twojej rezerwacji, dziwne że zarezerwował/a jak repertuaru jeszcze nie ma na 7 Maja, może też trafiłeś na moment zamieszania gdzie menager, kasjer itp mieli inne info na ten temat. Myśle że ten kto odpisuje na meile czyli:
Anna Kulińska Cinema City Toruń Deputy Cinema Manager, miała lepsze info :D
Repertuaru nie ma na www, ale w kasie jak najbardziej można zarezerwować miejsce.
co do rozbieżności to samo przez się... przecież chyba nie wymyślamy sobie tych informacji? ;)
Maka_5 dostał/a odpowiedź na maila w dniu wczorajszym, ze można już składać rezerwacje przez www - na www nie ma iron mana 2 :P;
Vartez też mailem dostałeś informacje, że premiera jest w terminie, a repertuar zostanie zmieniony dziś;
Ja poszedłem do kasy biletowej w CC, przeglądałem repertuary(widoczne na plakatach) i premiery czekając w kolejce - zero informacji o Iron Manie 2, i przy kasie pracownik(jeśli kogoś tam znasz to masz rysopis:P wysoki, szczupły, krótkie czarne włosy, bez okularów) poinformował mnie, że premiera w CC będzie dopiero za tydzień i mogę złożyć rezerwację.
co jest dość irytujące, że tak duża sieć nie potrafi jednoznacznie określić się co do premiery wydając różne informacje... powiedziałbym wręcz, że olewają potencjał internetu ;P
Właśnie dostałem info że Iron man 2 jest już w repertuarze CC Toruń, rezerwacje od 30.04.10.
Noo teraz to jest możliwość rezerwacji na www. ;P
Już nawet zadzwoniłem do CC i przełożyłem swoją rezerwację z maja na 30.04. :>
Sala 7, rząd 9 - Toruń 21:45. ;) i jak sprawdziłem na www to już 3 rezerwacje są złożone na ten seans.
idzie ktoś z was na Iron Mana 2 w Toruniu 19.15? jak tak może się zobaczymy xd anonimowo^^
Haha, widać, że się za późno kapnęli z tym Iron Manem. Dzień premiery, CC Rybnik 17:40 i taka sala:
http://i43.tinypic.com/2pt6xp0.jpg
HAaha - to jeszcze kino czy może już kino... domowe? :P
Całe szczęście, że późniejsze seanse są normalne.
w końcu zapodali na stronie Cinema City repertuar z Iron Man'em 2. Ja idę w piątek 30.04 do Zakopianki! :-)
Wie ktoś może jak złożyć rezerwację w Cinema City? Jak już wybrałem miejsce i klikam dalej to pisze: "Wybór niemożliwy. Nie może pozostać jedno miejsce wolne". Wie ktoś o co chodzi i dlaczego nie mogę przejść dalej?