7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267429
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

DVD

ocenił(a) film na 10

wiem że może troche za wcześnie na to pytanie ale jak myślicie kiedy wyjdzie na dvd?

ocenił(a) film na 9
paula125

lol pierwsze pare dni w kinie a juz "kiedy na dvd"...a kto to wie?na moje conajmniej z 8 miesiecy do roku.

ocenił(a) film na 8
reaver_17

Nie no bez przesady...ze 4-6 miechów jak nic a wcześniej bedzie i tak w USA i na Blu Ray wiec BRripa ściągnę:D:D

RiDeR882

Nie wiem, po co się chwalić na forum, że zamierza się ściągać pirata z sieci.

ocenił(a) film na 8
paula125

bez przesady.. filmy na dvd wychodzą w ok. 3 miesiące po premierze..
tak samo bylo z awatarem.. czy surogatami..;]

wiem jedno, ze jak bedzie na dvd to na 100% kupie xd
i wiem rowniez ze nie bede jedna.xd

paula125

Pewnie koło września.

ocenił(a) film na 8
paula125

wczoraj byla premiera kinowa i dvd/bd/hddvd i umddisc

ocenił(a) film na 10
paula125

Sądzę, że jeśli film u nas w kinach jest od 30 kwietnia to na DVD wyjdzie gdzieś pod koniec wakacji lub na początku września. I oczywiście trafi on do mojej kolekcji filmów.

użytkownik usunięty
paula125

Październik/listopad.

Jedynka miała premiere w maju na DVD wyszła w pierwszej połowie października.

ocenił(a) film na 9

Jeżeli chodzi o premierę to ja stawiam na przełom sierpień/wrzesień. Lecz ja zastanawiam się nad inną kwestią a mianowicie jakie wydanie otrzymamy od naszego dystrybutora... Pierwszą część Iron Mana schrzanił całkowicie wydając wyłącznie wydanie jednopłytowe na naszym rynku, trzeba było zaopatrzyć się w wydanie dwupłytowe za granicą... Mam nadzieję że przy okazji premiery Iron Mana 2 na dvd się zrehabilituje i wyda konkretne wydanie tego filmu, może jakiś steelbook:)

Tak przy okazji film oceniam na 9/10...

paula125

Zwykle filmy wychodzą na dvd/bluRayu jakieś 4-5 miesięcy po premierze kinowej. Pewnie tak będzie i w tym wypadku: ja stawiałabym na wrzesień.