7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267429
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

ALE ZMIENILI AKTORA KTÓRY GRA PRZYJACIELA TONEGO STARKA Z TERRENCA HOWARDA NA DONA CHEADLA !! WQIE KTOŚ CZEMU ? MYŚLE JEDNAK ŻE TEN PIERWSZY BYŁ TROSZKĘ LEPSZY ! JAK SĄDZICIE I CZY WIECIE CZEMU TAKA ZMIANA?

ocenił(a) film na 9
londontown

WIE KTOŚ CZY NIE??????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) film na 8
londontown

Ekhem... wie to kazdy choc troche interesujacy sie filmem od co najmniej pol roku... Proponuje korzystac z internetu w nieco obszerniejszy sposob.

ocenił(a) film na 8
londontown

Ponieważ Terrence Howard zażądał wyższej gaży niż byli mu gotowi zapłacić. Chłopak się ceni, a twórcy mimo, że zarobią na obrazie grube miliony poskąpili i zatrudnili tańszego Cheadle'a. Myślałem przed premierą, że jego postać będzie odgrywała mniejszą rolę niż odgrywa więc uważam, że słusznie chciał więcej kasy. Cheadle mimo, że dobrym aktorem jest wg mnie to do tej roli nie pasuje tak jak Howard...a może to tylko mój sentyment do pierwszej części:) w każdym bądź razie: jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o kasę.

ocenił(a) film na 9
londontown

no TO SZKODA NAPRAWDE BO TE DAN TAKI SOBIE JEST A TERENCE BYŁBY DUŻO LEPSZY!!! W PIERWSZEJ CZĘŚCI JEGO POSTAĆ BYŁA TEŻ BARDZIEJ NA LUZIE TO ZASŁUGA AKTORA WIĘC SZKODA !!!

ocenił(a) film na 10
londontown

glownie chodzi o to ze howard juz za jedynke dostal najwiecej kasy (wiecej niz downey jr. lub bridges) a sprawial pelno problemow. czytalem ze sceny z jego udzialem musialy byc wielokrotnie nagrywane i montowane. tak jak juz ktos nademna wspomnial, za wystep w dwojce zarzadal jeszcze wiecej kasy czyli moim zdaniem tworcy dobrze postapili biorac cheadla bo zlym aktorem nie jest a przynajmniej oszczedzili sobie wielu klopotow. co do filmu to bylem w kinie i bardzo mi sie podobal, jon favreau odwalil kawal dobrej roboty (po raz drugi) ;)

ocenił(a) film na 9
londontown

TERRENCE I TAK MYŚLE ŻE NAWET ZA WIEKSZĄ KASĘ TO I TAK LEPIEJ PASOWAŁ DO WAR MACHINE !!! ALE DAN TEŻ MOŻE BYĆ!!!

ocenił(a) film na 5
londontown

skonczysz qrwa krzyczec? czemu w ogole mu odpowiadacie ludzie?

londontown

caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock
caps lock