Byłem dziś w heliosie na tym filmie, no i muszę powiedzieć że całkiem zgrabnie on wyszedł (a mówię to jako fan komiksów i jednocześnie antyfan blaszaka :P ), jednak na razie nie o tym chcę rozmawiać.
Mianowicie po raz kolejny operator wyłączył projektor zaraz po pojawieniu się napisów, ledwo "Highway to Hell" się skończyło. Oczywiście większości plebsu to nie przeszkadzało, bo tylko po zaciemnieniu ekranu rzucili się do drzwi jak by się paliło czy coś, to jednak kilka osób (w tym ja) czekało na scenę z Mjolnirem. Gdy poszedłem się zapytać dlaczego pokazują niekompletny film, obsługa stwierdziła że "nie wiedzieli że po napisach coś jeszcze jest". Cholera, ja to wiedziałem, a nie zarabiam na życie dzięki filmom.
Jak wiadomo już nie raz zdarzały się takie sytuacje, zresztą nie tylko w tej jednej sieci (choćby przy okazji poprzedniego Iron Mana), więc zwracam się do was wszystkich z prośbą. Jeśli przydarzy wam się taka sytuacja, nie krępujcie się zwrócić uwagi obsłudze. Nie po to płacimy wcale niemałe pieniądze, by oglądać niekompletny film.
W związku z tym, zwracam się również z inną prośbą. Jeśli ktoś z was znajdzie gdzieś ten fragment w dobrej jakości, mógłby się podzielić.