Jak myślicie, co stanie się z młotem Thora ?? O ile wiem tylko on jest w stanie go podnieść(no i jeszcze hulk, ale na razie zostawmy tego pana :D)
Czy Fury będzie usiłował znaleźć Thora i sprowadzić go na tę pustynię ? Bo nie sądzę, aby ktokolwiek był w stanie przetransportować ten Młot gdziekolwiek :D
tez mnie to troche ciekawi, a co do tego przeniesienia tego młotu to musielio jakoś go z tej wielkiej dziory wyciągnąc, albo fury wezmie z nim zagada jak w bajce Ostateczni mściciele http://www.filmweb.pl/f300717/Ostateczni+m%C5%9Bciciele,2006 wejdź se luknij i polecałbym ściągnąc wiedziałbyś o co chodzi
1. Spider-Man należy do studia Sony, więc nie może zostać wciśnięty do Avengersów robionych przez Marvel Studios.
2. W komiksach Spider-Man nie był w początkowym składzie Avengersów, znalazł się tam dopiero w jednym z nowszych.
Nie przepadam za DC. Poza tym, nie wiem, czy czasem praw do postaci DC nie mają różne studia filmowe, a w takim przypadku niemożliwe będzie zrobienie Justice League.
"O ile wiem tylko on jest w stanie go podnieść" -
To masz trochę złe informacje Hulk też daje radę.
A co do samego wątku to jest to nawiązanie do Avengersów którzy powstaną zaraz po kapitanie Ameryce...