7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267429
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

FILM JEST MEGA WIDOWISKOWY I Z ZAJEBISTA OBSADĄ NIEDOŚĆ ŻE ROBERT DOWNEY JR. GWYNETH PATROW TO JESZCZE MICKEY ROURKE SCARLET JOHANSON I SAMUEL L. JACKSON ORAZ DON CHEADLE !! A DO TEGO TA MUZA OD AC/DC!! WRAŻENIA OGROMNE GWARANTOWANE BYŁEM DZISIAJ ZE ZNAJOMYMI I JUZ PLANUJE KIEDY PÓJDZIEMY DRUGI RAZ !!!!

ocenił(a) film na 8
londontown

widzę bardzo obiektywną recenzje jeśli tak można to nazwać

ocenił(a) film na 9
BigDadddy

no w samej rzeczy jestem obiektywny a filmy o IRONMANIE SĄ WYJĄTKOWE !! NAJLEPSZY SUPER BOHATER PRZYNAJMNIEJ NIE NOSI OBCISŁYCH STROI(KOSTIUMÓW) JAK NIEKTÓŻY A RACZEJ CHYBA PRZEWAŻAJĄCA WIEKSZOŚĆ!!!

londontown

Może dla tego że ciężko zrobić obcisłą zbroje:P

BigDadddy

Recenzje nie powinny być obiektywne, ale przez te wersaliki aż uszy bolą ;)

ocenił(a) film na 9
Kazioo

NIEROZUMIEM CIE "DUDE" NIE? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
londontown

Widać, że kolega siedzi w dziale dystrybutora i nam próbuje szeptany marketing wciskać ;)

ocenił(a) film na 9
londontown

DOBRA WEŹCIE LEPIEJ...!!! TYLKO POZYTYWNE KOMENTY NA TEJ STRONIE! NIECH SIĘ WPISUJĄ CI KTÓRYM PODOBAŁ SIĘ FILM OK? DZIĘKI

ocenił(a) film na 9
londontown

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
londontown

KTO TEŻ UWAŻA ŻE JEST TO ZAJEBISTY FILM ?????????????????????????????? AC/DC WYMIATA

ocenił(a) film na 6
londontown

Trol...

londontown

Bardzo dobry film. Świetna rola Roberta Downey jr. Ciekawa rola Mickey (Marva) Rourke. Oraz zajebista muzyka. Świetny pomysł żeby soundtrack robił AC/DC. No i podoba mi się pomysł z odniesieniami do Avengers. Człowiek ma wrażenie że Iron man to jednak część universum Marvela a nie tylko kolejna ekranizacja. Może kiedyś powstaną jakieś fajne Crossovery

ocenił(a) film na 9
Turkisz80

ROBERT DOWNEY JR JEST SUPER A JAKO IRONMAN GENILANY LEPSZY NAWET OD NIEDAWNEGO SHERLOKA HOLMESA !! MUZA SUPER A MICKEY RURKE TO NAPRAWDE WYJĄTKOWY AKTOR WCZORAJ WIDZIAŁEM IRON MANA 2 I JUŻ PO FILMIE POMYSLAŁEM SOBIE ŻEBY MOŻE KOLEJNY RAZ OBEJRZEĆ ZAPAŚNIKA !!! I DZIŚ WŁĄŚNIE OBEJRZAŁEM ZAJEBISTY FILM !!! MICKEY RURKE ZAJEBST W TEJ ROLI SZKODA ŻE NIEDOSTAŁ OSCARA TYLKO S.PENN !! MICKEY W ZAPAŚNIKU BYŁ LEPSZY OD PENNA W OBYWATELU MILKU !!! ALE TRUDNO JESZCZE DOSTANIE TEGO OSCARA NAPEWNO !!!

ocenił(a) film na 8
londontown

Wylacz tego kapa bo sie czytac nie da

londontown

Obvious troll is obvious, umrzyj w końcu.