7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267430
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

W swoim gatunku nalezy do najlepszych jakie widzialem. Fenomenalna gra aktorska w
szczegolnosci Roberta Downey Jr. Niesamowita rola. Odegral postać perfekcyjnie. Ludzie,
nie sluchajcie zlych opinii o tym filmie. Jak mozna napisac ze film jest nudny. Ten film
odzwierciedla kompletne przeciwienstwo bycia nudnym:) Wspaniała rozrywka , dobry
pomysl , wszystko w filmie sie zgadza. POLECAM!!!!! 9/10
(w trakcie pisania tego komentarza leciały napisy - normalnie bym wyłączył , ale robilem cos
w tym czasie. Az tu nagle... Z resztą sami zobaczcie napisy koncowe DO KONCA :) )

ocenił(a) film na 9
bahl84

Dokładnie tak, film jako adaptacja komiksu jest rewelacyjny. Dopracowany i efektowny, poza tym główne role, o Robercie już napisałeś, ja dodam genialna rolę Rourke'a. Plecam wszystkim którzy lubią dobre kino akcji, a przede wszystkim adaptacje opowieści o herosach. 9/10.

ocenił(a) film na 8
bahl84

well said my firend, well said ;) Bardzo dobre kino. W swojej klasie oczywiście.

ocenił(a) film na 5
bahl84

Moim zdaniem niepotrzebne zachwyty nad 2 częścią.Pierwsza była niezła,ale i tak nie powiedziałbym,że w swoim gatunku to rewelacja.Nie czytałem komiksów o Iron Menie,więc nie wypowiadam się co do zgodności z fabułą komiku z filmem.Jak dla mnie za dużo naciąganych na maxa motywów SPOILER np. sytuacja na torze w Monaco SPOILER.Zdecydowanie,jeśli chodzi o ekranizacje komiksowych bohaterów, podobały mi się Batmany,zarówno Nolanów,jak i Burtona.

ocenił(a) film na 7
bahl84

Właśnie przy tych napisach końcowych, to kogo oni znaleźli?

SweetEmmeline

Thora. A raczej jego młot. Tak się zaczyna film Thor. Z resztą dużo słabszy.