Po oglądnięciu pierwszej części liczyłam na w miarę dobra kontynuację i... przeliczyłam się. Film się dłużył, nie mogłam doczekać się końcówki. Sama końcówka i walka spoko, tylko nieco krótko. Było nudnawo, i w większości mało zabawnie
A nie pomyslalas o tym zeby po prostu wyjsc zamiast siedziec tam jak ostatnia cipa i czekac na koniec?
reaver puknij się w pusty łeb, przy odrobinie szczęścia echo rozpieprzy ci czaszke od środka i uwolnisz nas wszystkich od swego żałosnego pierdzenia.
Ja raczej nie spodziewałem się niczego więcej po filmie akcji, sc-fi. Pewnie każdy by chciał filmu z przesłaniem ;)
"Po oglądnięciu pierwszej części liczyłam na w miarę dobra kontynuację i... przeliczyłam się. Film się dłużył, nie mogłam doczekać się końcówki. Sama końcówka i walka spoko, tylko nieco krótko. Było nudnawo, i w większości mało zabawnie"
----------------------------
Po oglądnięciu pierwszej części liczyłam na w miarę dobra kontynuację i... nie zawiodłam się. Film się nie dłużył ani minuty, idealna długość. Sama końcówka i walka bardzo spoko, czasowo i technicznie w sam raz. Było ciekawie i zabawnie.
ILE LUDZI, TYLE OPINII :)))