7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267435
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

Jakieś tytuły utworów w tym filmie bo muza jest świetna.

ocenił(a) film na 8
danielpiw23

m.in. AC/DC

daber

podczas napisów było Highway to hell właśnie AC/DC zresztą od czego są google ;P można znależć spis:

1. Shoot to Thrill – AC/DC
2. Rock ‘N’ Roll Damnation – AC/DC
3. Guns for Hire – AC/DC
4. Cold Hearted Man – AC/DC
5. Back in Black – AC/DC
6. Thunderstruck – AC/DC
7. If You Want Blood (You’ve Got It) – AC/DC
8. Evil Walks – AC/DC
9. T.N.T. – AC/DC
10. Hell Ain’t a Bad Place to Be – AC/DC
11. Have a Drink on Me – AC/DC
12. The Razor’s Edge – AC/DC
13. Let There Be Rock – AC/DC
14. War Machine – AC/DC
15. Highway to Hell – AC/DC

Blondikas

spoko dzięki,przyda się;)

danielpiw23

ah właśnie przeglądałam film jeszcze raz i zauważyłam, że w scenie, w której Tony jest już u siebie i włacza wszystkie urządzenia to w tle leci (świetna) piosenka zespołu The Clash Should stay or should I go?"

ocenił(a) film na 6
Blondikas

Skopiowałeś soundtrack z płyty AC/DC - Iron Man, ale nie wszystkie utwory się znalazły. Poza tym były też utwory innych zespołów - np. (nie pamiętam czy w tej części też) Black Sabbath - Iron Man.

Kathlar

Jeśli już to skopiowałam ;) Nie zamieniaj mnie proszę w mężczyzne, wole pozostać jednak kobietą.
Rzeczywiście masz racje, nieuważnie skopiowałam ;)

ocenił(a) film na 6
Blondikas

Przepraszam :)

ocenił(a) film na 6
Blondikas

Magnificent Seven. Mnie ciekawi co to za piosenka, którą Stark puszcza podczas pojedynku ze swoim kumplem na imprezie?

GrzegorzLaguna

Jeżeli dobrze pamiętam to było It Takes Two – Rob Base and DJ EZ Rock

Blondikas

albo jakiś remiks tej piosenki ale na bank przez pierwsze minuty walki była ta piosenka ;)
tak sprawdziłam dla pewności ;P

Blondikas

no żesz nie wiem co u mnie się dzieje, ale nie mogę niczego edytować i muszę dodawać co chwila nowy post ;/
do Gibbon jeszcze raz - jest to remiks właśnie tamtej piosenki (kilka pierwszych sekund) a potem leci Robot Rock - Daft Punk

ocenił(a) film na 6
Blondikas

Dzięki, ale chodziło mi o inną piosenkę. Dokładnie o tą, o którą Tony prosi swojego DJ-a. Ale już ją znalazłem i do tego powinienem raczej sam na nią wpaść:) To Queen - Another One Bites The Dust. Pozdrawiam!

PS. Mi też ciągle coś tu nie działa - np. nie mogę dodawać wątków do obserwowania.

Blondikas

tak mam już tą piosenkę i parę innych z AC\DC.Nigdy ich nie słuchałem ale są świetni, dzięki pozdrawiam;)