podczas napisów było Highway to hell właśnie AC/DC zresztą od czego są google ;P można znależć spis:
1. Shoot to Thrill – AC/DC
2. Rock ‘N’ Roll Damnation – AC/DC
3. Guns for Hire – AC/DC
4. Cold Hearted Man – AC/DC
5. Back in Black – AC/DC
6. Thunderstruck – AC/DC
7. If You Want Blood (You’ve Got It) – AC/DC
8. Evil Walks – AC/DC
9. T.N.T. – AC/DC
10. Hell Ain’t a Bad Place to Be – AC/DC
11. Have a Drink on Me – AC/DC
12. The Razor’s Edge – AC/DC
13. Let There Be Rock – AC/DC
14. War Machine – AC/DC
15. Highway to Hell – AC/DC
ah właśnie przeglądałam film jeszcze raz i zauważyłam, że w scenie, w której Tony jest już u siebie i włacza wszystkie urządzenia to w tle leci (świetna) piosenka zespołu The Clash Should stay or should I go?"
Skopiowałeś soundtrack z płyty AC/DC - Iron Man, ale nie wszystkie utwory się znalazły. Poza tym były też utwory innych zespołów - np. (nie pamiętam czy w tej części też) Black Sabbath - Iron Man.
Jeśli już to skopiowałam ;) Nie zamieniaj mnie proszę w mężczyzne, wole pozostać jednak kobietą.
Rzeczywiście masz racje, nieuważnie skopiowałam ;)
Magnificent Seven. Mnie ciekawi co to za piosenka, którą Stark puszcza podczas pojedynku ze swoim kumplem na imprezie?
albo jakiś remiks tej piosenki ale na bank przez pierwsze minuty walki była ta piosenka ;)
tak sprawdziłam dla pewności ;P
no żesz nie wiem co u mnie się dzieje, ale nie mogę niczego edytować i muszę dodawać co chwila nowy post ;/
do Gibbon jeszcze raz - jest to remiks właśnie tamtej piosenki (kilka pierwszych sekund) a potem leci Robot Rock - Daft Punk
Dzięki, ale chodziło mi o inną piosenkę. Dokładnie o tą, o którą Tony prosi swojego DJ-a. Ale już ją znalazłem i do tego powinienem raczej sam na nią wpaść:) To Queen - Another One Bites The Dust. Pozdrawiam!
PS. Mi też ciągle coś tu nie działa - np. nie mogę dodawać wątków do obserwowania.