7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267429
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

?????? z tego co widze czas mija a tu nadal same cam-joby :)
tylko nie piszcie idź do kina - nie kradnij - to byłoby niekonstruktywne i zupełnie bezcelowe

mijagimaster

Też czekam ;p Przeszukałem całego pirata i nie zostaje nic innego jak czekać na jakiś fajny DVD Rip ;p

ocenił(a) film na 7
qlik15

Dżizas, co za idioci...

ocenił(a) film na 7
Semen_K

,,Dżizas"
- jeszcze większy idiota.

Semen_K

"Dżizas" intelektualista sie odezwał hehe

ocenił(a) film na 9
mijagimaster

nie podniecajcie się tak tym ,Dżizasem' bo to była zwykła ironia..

AnimeSucks

Polecam przeczytanie znaczenia terminu ironia przed publicznym ośmieszaniem się na forum. "Dżizas" koło ironii nie stał.

Semen_K

W Polsce przestępstwem jest ROZPOWSZECHNIANIE własności intelektualnej bez zgody autora a nie samo pobieranie tych treści z internetu.

qlik15

Po co ta dyskusja - w krajach cywilizowanych ceny sa dostosowane do portfeli obywateli w Polsce nie - a ja oszukiwany być nie lubie - i szczerze to mam tak głęboko w d...e wasze zdanie jak to tylko jest możliwe :). Niech każdy patrzy na to co i jak sam robi a nie sili sie na oceny innych, to mogłoby świadczyć o poważnej manii wyższości, lub bardzo niskiej własnej saomocenie rekompensowanej poprzez anonimowe pouczanie ludzi na forach podobnych do tego - śmieszne, żałosne, godne pozalowania - coś bym jeszcze dodał ale chwilowo brakło mi weny, a przeklinac nie chce - bo przecież ludzie inteligentni i z klasa jak bywalcy tego forum tego nie robią i nie tolerują - czy nie - tym sarkastycznym akcentem pozwalam sobie was pożegnać :) :) :)