W kinach sieci Helios, będzie maraton Iron Mana , z tym, że 3 część będzie w wersji ,,Dubbing,, .
Tak ciężko wejść na stronę Heliosa?
http://www.helios.pl/16,Olsztyn/BazaFilmow/Szczegoly/film/2008/Maraton-Iron-Man
To taki przykład tylko z tym Olsztynem, bo mam tam najbliżej. Szkoda, że Multikino nie zorganizuje czegoś takiego no i ten dubb to trochę odstrasza. Może kiedyś ENEMEF coś takiego zorganizuje :D
Brak słów normalnie ; /. Jak zobaczyłem na stronie głównej Heliosa --> ,,Maraton Iron Mana,, to automatycznie uśmiech na twarzy ;d, ale po chwili jak zobaczyłem słowo ,,dubbing,, przy trzeciej części, to ręce opadły ;/.
No to rozważę teraz pójście na maraton :D A wiesz może w jakiej kolejności będą puszczane? Od jedynki do trójki, czy na odwrót?
Ja idę na maraton, jutro idę już kupić bilet ; d.
Raczej od jedynki do trójki. Głupotą byłoby puszczenie na odwrót, czyli od trójki do jedynki : ).
Napisałem e-maila do kina Helios w mojej miejscowości, z zapytaniem, czy wprowadzą trzecią cześć z napisami w maratonie, odpowiedzieli tak :
,,Maraton „Iron Mana” przewiduje 3 część w dubbingu. Być może zostanie to zmienione lub pojawi się druga opcja z napisami. Proszę śledzić naszą stronę.,, . Więc trzeba czekać :)
Trochę głupie godziny, ale bardzo chętnie na to pójdę :D A to leci we wszystkich kinach Heliosa?