Dobrze się go ogląda, dobre dialogi, fajne efekty specjalne, fabuła filmu spójna. Miałam mieszane uczucia do obejrzenia tego filmu, został mi chyba jakiś uraz do komiksowych adaptacji po beznadziejnym filmie "Wanted", ale przyjemnie się rozczarowałam "Iron Manem" ;) Aktorzy zostali świetnie dobrani do swoich ról, nie nudziłam się podczas projekcji. 8/10
8/10
Nie czytałem żadnego komiksu z Iron'em. Podszedłem do tego tytułu jako
filmu fantastycznego. Dobra fabuła, świetne dialogi, muzyka i efekty -
czy chcieć czegoś więcej? Nie jest to żadna rewelacja (coś co zmieni
postrzeganie filmów), ale kawał dobrej roboty.
warto obejrzeć całe napisy końcowe... ;)
MAM TYLKO JEDNO ZASTRZEŻENIE... CZEMU Gwyneth Paltrow przestała grać w połowie filmu? hmmmm... jakaś taka sztuczna się zrobiła, takie mam przynajmniej odczucie:) 8/10 i wydaje mi się że można to jeszcze lepiej nagrać:)
Mnie sie film podobal, byl z humorem i robil wrazenie. Chcialo sie ogladac :) I moze ktos zauważył to co ja że w wersji kinowej a dvd koncówka jest inna.
W kinie:
General znajduje naszego bohatera w barze i bylaby okazja spotkania sie Hulka z Iron Menem
Na DVD:
Pokazany jest szef Tarczy
Moze ktos wie o co chodzi ??
jesli kiedys ogladaliscie Spider-Mana to tam pojawia sie taka organizacja. Maja swoja baze w powietrzu i przetrzymuja tam nie zwyczajnych wiezniow.
No a tak wogule Halku 2 nawiazanie do Iron Man, Daredevila do Elektry. Ciekawe co jeszcze nam pokaza Marvela byl zarabisty :)
Tak pozatym to Iron Man fajnie sie ogladalo, wiele zabawnych sytulacji. Ogulnie bardzo dobry film.