7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Mam pytanie.

ocenił(a) film na 8

Skąd sobie załatwić taką zbroję, przydałaby się wczasach gdy paliwo takie drogie.

ocenił(a) film na 10
Labret

Allegro tam znajdziesz wszystko :D

ocenił(a) film na 8
IronHulk12

Kiedyś szukałem stroju Spidermana i nie było, a szkoda bo dobrze by na mnie leżał.

ocenił(a) film na 9
Labret

Jakbyś miał kasę i wiedzę Starka to byś się nie martwił cenami paliw. W sumie ceny wszystkiego by Ci wisiały :D

ocenił(a) film na 8
Necroalkoterrorist

Polska to tak drogi kraj, że nawet Stark by stąd uciekł.

ocenił(a) film na 7
Labret

Też ucieknij, mamy "schengen".

ocenił(a) film na 8
boju

Nie my mamy "schengen", tylko "schengen " ma nas.

ocenił(a) film na 9
boju

Jak już uciekać, to w ogóle z Europy, bo to i tak się robi jeden i ten sam kraj (z równymi i równiejszymi gospodarkami). Poza tym, czemu wylewamy swoje żale na portalu o filmach?

ocenił(a) film na 8
Necroalkoterrorist

Jakie tam żale, temat założyłem tylko dla jaj, ale widzę że kilka osób się podłączyło.

ocenił(a) film na 10
Labret

ja już mam zbroje i czasami latam w niej do innych krajów, ale często próbują mnie zestrzelić, no cóż trzeba uważać i trochę trudno się steruje na początku, ale da się nauczyć

ocenił(a) film na 8
tina3331

Zainstaluj sobie tarczę antyrakietową.

ocenił(a) film na 10
Labret

to dość trudne przedsięwzięcie, ale już nad tym pracuję

ocenił(a) film na 8
tina3331

W takim razie powodzenia i udanych lotów.

ocenił(a) film na 8
tina3331

Trudne to by było załatwienie sobie takiej osłony, jaką miał Teserakt w Avengers 3D, tarcza antyrakietowa, to żadna trudność dzisiaj. Ja ją mam, ale jak dla ciebie jest to jednak trudne, to spróbuj na razie z flarami, które przyciągać będą pociski. Stark też to ma i jest akurat strasznie tanie i łatwe do zorganizowania, oraz nie potrzebuje energii do działania.