Skąd sobie załatwić taką zbroję, przydałaby się wczasach gdy paliwo takie drogie.
Kiedyś szukałem stroju Spidermana i nie było, a szkoda bo dobrze by na mnie leżał.
Jakbyś miał kasę i wiedzę Starka to byś się nie martwił cenami paliw. W sumie ceny wszystkiego by Ci wisiały :D
Jak już uciekać, to w ogóle z Europy, bo to i tak się robi jeden i ten sam kraj (z równymi i równiejszymi gospodarkami). Poza tym, czemu wylewamy swoje żale na portalu o filmach?
Jakie tam żale, temat założyłem tylko dla jaj, ale widzę że kilka osób się podłączyło.
ja już mam zbroje i czasami latam w niej do innych krajów, ale często próbują mnie zestrzelić, no cóż trzeba uważać i trochę trudno się steruje na początku, ale da się nauczyć
Trudne to by było załatwienie sobie takiej osłony, jaką miał Teserakt w Avengers 3D, tarcza antyrakietowa, to żadna trudność dzisiaj. Ja ją mam, ale jak dla ciebie jest to jednak trudne, to spróbuj na razie z flarami, które przyciągać będą pociski. Stark też to ma i jest akurat strasznie tanie i łatwe do zorganizowania, oraz nie potrzebuje energii do działania.