7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385830
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

nie lubię tego typu filmów.Nie podobał mi się.Zero klimatu-najważniejszej cechy filmów.

użytkownik usunięty
lotr_2

"nie lubię tego typu filmów"

To po c*** je oglądasz?

PO TO że może mnie czymś taki film zaskoczy pozytywnie jak na razie z filmów o tej tematyce pozytywnie zaskoczyły mnie transformery-udana superprodukcja

ocenił(a) film na 8
lotr_2

Yhym, a co takiego udanego było w Transformerach? Bo szczerze mówiąc to nie widzę w nich nic lepszego od Iron Mana.

Mr__Pink

Ogólnie film miał fajny klimacik , świetną muzykę i lepszą fabułę niż Iron man co nie zmienia faktu że nie jest on arcydziełem to po prostu dobre widowisko i tyle.

ocenił(a) film na 8
lotr_2

Klimacik? No cóż tu troszkę bym się posprzeczał, ale ok, to kwestia subiektywna. A co do muzyki to nie zgodzę się ani trochę, muzyka w "Iron Manie" była genialna. Na samym początku wyśmienite "Back in Black" AC/DC, potem wiele fajnych gitarowych kawałków, a na koniec "Iron Man" Black Sabbath. Moim zdaniem idealny dobór. A co do fabuły, cóż nie powiedziałbym, że tutaj któraś była gorsza od drugiej.

Mr__Pink

po prostu transformery jakoś lepiej mi przypadły do gustu niż Iron man może dlatego że nie lubię superprodukcji o superbohaterach chociaż jest parę wyjątków -Batmany Nolana ,pierwszy Batman Burtona.....i chyba tyle