7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385830
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Obstawiam, że w drugiej części przeciwnikiem Iron Mana będzie War Machine (czyli Jim Rhodes). Jako, że jest on przyjacielem Starka, nie zginie, a jedynie ponownie nawróci się na dobrą drogę ; ) Na 95%.

ocenił(a) film na 9
daf

Wlasciwie to raczej nie przeciwnikiem a pomocnikiem...Chyba nie znasz do kocna komiksu ani bajki... Wrogiem w dwójce ma byc Mandaryn.

ocenił(a) film na 8
RiDeR882

Nie znam, nie znam. A skąd takie info o Mandarynie?

ocenił(a) film na 9
daf

Bo widzialem na MTV i na niecie. Bylo cos tam mowione ze bedzie Mandaryn...No ale jak nawet bajki w TV nie widziales to sie nie dziwie ze nie wiesz kto to taki....

ocenił(a) film na 8
RiDeR882

To też na MTV się dowiedziałeś, że nie wiem, kto to Mandarin? Bo nie wiem skąd taki wniosek...

ocenił(a) film na 9
daf

"To też na MTV się dowiedziałeś, że nie wiem, kto to Mandarin? Bo nie wiem skąd taki wniosek..."

No ja przynajmniej wiem ze taka postac w komiksach jest...i w bajkach przez dwa sezony. To taki Mag/czarnoksieznik ktory ma dziesiec magicznych pierscieni... poczytaj tutaj

http://en.wikipedia.org/wiki/Mandarin_(comics)

RiDeR882

rider, pierwsza w nocy a ty nieśpisz??

ocenił(a) film na 8
RiDeR882

dziękuję, ale ja naprawdę wiem, kto to jest Mandarin ;d Naprawdę bardzo dobrze wiem. Dzięki za link mimo wszystko...

daf

mandarin to ten zielony gościu z 10 pierścieniami ?

ocenił(a) film na 8
krzysieekrk

ja tam nic nie wiem o drugiej części, ale logika nakazuje wystawićMandaryna w dugim filmie o 'Człowieku z Żelaza'.
ta część "Iron Men'a" była niczym "Batman Begins" - początkiem bez konkretnego, znanego fanom czarnego charakteru.

LONGER_TOM

co do 2czesci obejzyjcie nowego hulka a dokladniej sam koniec jestam wystarczajaco duzo by wnioskowac co sie bedzie dzialo w nastepnej czesci zdradze czastke pojawia sie stark.....;D

daf

no przecierz te filmy są ze sobą powiązane nawet pamiętam jak w kreskówkach np w hulk-u był iron man i na odwrót