Obstawiam, że w drugiej części przeciwnikiem Iron Mana będzie War Machine (czyli Jim Rhodes). Jako, że jest on przyjacielem Starka, nie zginie, a jedynie ponownie nawróci się na dobrą drogę ; ) Na 95%.
Wlasciwie to raczej nie przeciwnikiem a pomocnikiem...Chyba nie znasz do kocna komiksu ani bajki... Wrogiem w dwójce ma byc Mandaryn.
Bo widzialem na MTV i na niecie. Bylo cos tam mowione ze bedzie Mandaryn...No ale jak nawet bajki w TV nie widziales to sie nie dziwie ze nie wiesz kto to taki....
To też na MTV się dowiedziałeś, że nie wiem, kto to Mandarin? Bo nie wiem skąd taki wniosek...
"To też na MTV się dowiedziałeś, że nie wiem, kto to Mandarin? Bo nie wiem skąd taki wniosek..."
No ja przynajmniej wiem ze taka postac w komiksach jest...i w bajkach przez dwa sezony. To taki Mag/czarnoksieznik ktory ma dziesiec magicznych pierscieni... poczytaj tutaj
http://en.wikipedia.org/wiki/Mandarin_(comics)
dziękuję, ale ja naprawdę wiem, kto to jest Mandarin ;d Naprawdę bardzo dobrze wiem. Dzięki za link mimo wszystko...
ja tam nic nie wiem o drugiej części, ale logika nakazuje wystawićMandaryna w dugim filmie o 'Człowieku z Żelaza'.
ta część "Iron Men'a" była niczym "Batman Begins" - początkiem bez konkretnego, znanego fanom czarnego charakteru.
co do 2czesci obejzyjcie nowego hulka a dokladniej sam koniec jestam wystarczajaco duzo by wnioskowac co sie bedzie dzialo w nastepnej czesci zdradze czastke pojawia sie stark.....;D