PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43965
4,8 26 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

w tym temacie powiem tyle : większego badziewia się nie dało zrobić ... 1/10

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Myślę że się dało np: Transformers Zemsta Upadłych czy Sala Samobójców - to wybitne produkcje zasługujące na 10/10.
IRON SKY jest takim testem na inteligencję sadząc po Twoim komentarzu to raczej go nie zdałeś

Sepp06

nie kwestionuj czyjegoś gustu , wyraziłem swoje zdanie i takie mam prawo możesz się nie zgadzać , takie ty masz prawo ... a wgl. to dobra rada na przyszłość nie oceniaj ludzi o których nic nie wiesz ;) Pozdrawiam .

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Kilkanaście postów niżej jakaś miła dziewczyna w inteligentny sposób próbowała takim ignorantom jak Ty wytłumaczyć że robią na tym forum wieś.Jak widać nie pomogło.Jak większość gimbusów działasz w technologi zero-jedynkowej.Oceniacie filmy na 10/10 lub 1/10 skala pomiędzy 2 a 9 nie istniej.Dlatego moim zdaniem Twoja ocena jest głupia bo 1/10 to może mieć Kac Wawa lub Pamiętnika z Wakacji i kupa w bidecie. Po prostu poszedłeś na "zły" film, chciałeś iść na festiwal DISCO POLO RELAX a wysłali Cie na koncert SADE - no tak SADE to porażka chłopaki z BOYS to mają power. Twoja uwaga na temat tego filmu jest wzięta z dupy niczym artykuł z Faktu.

Sepp06

koleś zadziwiasz mnie , wychodzi na to ze wiesz lepiej niż ja co robię ... powtórzę - nie wypowiadaj się na temat ludzi których nic nie wiesz

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Gdzieś mam co robisz i kim jesteś nie ma to wpływu na Twój głupi wpis na temat filmu którego nie rozumiesz.
Nie masz poczucia humoru, może nie widziałeś wielu filmów poza wszystkimi sezonami Klanu i Rancza i stąd ta ignorancja.
Piszesz głupie komentarze to jesteś traktowany jak kretyn to chyba normalne.

Sepp06

widzę że mówić do Ciebie to jak do ściany, dziecka które nic nie rozumie .... nie będę wchodził z tobą w temat ponieważ uważam że to strata czasu, a i tak dla sprostowania tyle co ja filmów widziałem to ty pewnie nigdy nawet nie zobaczysz .

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Masz rację nie widziałem Klanu ani Rancza ani M-jak miłość tudzież Plebani i Złotopolskich.
Ty wracasz do Maćka z Klanu a ja Iron Sky i jest git tylko zmień sobie portal gdzie piszesz posty na "nasze seriale" czy coś takiego bo tu raczej nie zaszalejesz.

Sepp06

jak znajdziesz moją wypowiedź gdziekolwiek na choć jeden z wymienionych seriali to będziesz nieziemsko utalentowany

ocenił(a) film na 9
grig_greg

To że się nimi publicznie tu nie chwalisz o niczym nie świadczy .Powiem to jest jeszcze gorsze niż publiczne ujawnienie swoich preferencji filmowych.Pewnie ukradkiem oglądasz Klan i tego typu produkcje a tu zgrywasz "inteligenta".
Mentalnie żyjesz w strefie seriali o czym świadczy totalny brak zrozumienia dla tego filmu i wychwalanie pod niebiosa wszystkiego co błyszczące, proste i kolorowe np Akademia Policyjna VI.

Sepp06

człowieku , mam wrażenie że jesteś ograniczony umysłowo

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Staram się być miły i delikatnie tłumacze, że ten film nie jest dla Ciebie a tu nic jak grochem o ścianę.
Wracaj do Akademii Policyjnej VI -VII-VII i XII.
A jeśli dalej nie łapiesz to trudno.
Heil Adler
Troluj sobie na onecie czy wp.Moim zdaniem jesteś kretynem i tracisz prąd pisząc takie posty.

Sepp06

dobra już nie mam wrażenia , mam pewność ...

ocenił(a) film na 9
grig_greg

Sepp06 ma rację. Film jest testem na inteligencję, którego nie zdałeś. Co nie byłoby jeszcze tragedią gdyby nie fakt, że się tym chwalisz.

inquisitores

test na inteligencję !? załamujecie mnie ...

ocenił(a) film na 3
grig_greg

Potwierdzam.Film jest badziewny.

ocenił(a) film na 7
grig_greg

Film jest inteligentnym pastiszem. Żeby wyłapać wiele gagów i tak na dobrą sprawę, zrozumieć o czym jest ten film, potrzeba trochę wiedzy. Tak na dobrą sprawę ciężko się przyczepić do czegokolwiek w tym filmie, ale trzeba go rozumieć.