PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

... i niech mi tu, żaden domorosły krytyk nie próbuje mówić, że nie powinien. Film dobry, ale nie dla wszystkich. Przydaje się odrobina myślenia. No i koniecznie trzeba podejść do tego filmu z małym dystansem. Wtedy to na prawdę dobre kino. Pozdr.

ocenił(a) film na 7
czerwus

zgadzam się. mam się wininić że się pośmiałam?

ocenił(a) film na 7
czerwus

Ja to określam w ten sposób. Najlepszy, "najgorszy film" jaki widziałem ;P

Durny do kwadratu, ale jako komedia nawet niezły. Sporo nawiązań do innych filmów. Dobre efekty specjalne. Lekka rozrywka "dla debili" --> czyli trzeba mieć akurat dobry dzień i ochotę na tego typu film.
Odradzam os. którym nie podobają się produkcje ala straszny film.

ocenił(a) film na 9
D4ron

Jeżeli to jest rozrywka dla debili to dla kogo są komedie pokroju "American Pie" ? Bo moim zdaniem to właśnie nie jest film dla debili, debil zobaczy w tym dziwny nieśmieszny film, trzeba mieć trochę oleju, żeby zrozumieć niektóre gagi

użytkownik usunięty
czerwus

Też mi się podobał, jestem zaskoczony krytyką i tak niskimi ocenami.

ocenił(a) film na 5
czerwus

Spodziewałem się jakiegoś dobrego filmu Sci-Fi a otrzymałem coś pokroju " Marsjanie atakują " z tą różnicą że ten film jest o sto procent lepszy niż ten wymieniony prze zemnie film. Efekty nawet fajne. Na początku humor w tym filmie irytował mnie ale z czasem nawet się uśmiałem. Dobrze oddano w nim podejście polityków .
Podsumowując film ani zły ani dobry moim zdaniem.