PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030284}
6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24832
4,8 16 krytyków
It Ends with Us
powrót do forum filmu It Ends with Us

obsada mnie rozczarowała (czytałam książkę), całkiem inaczej ich sobie wyobrażałam, a młody i starszy Atlas nie są podobni do siebie ani trochę.. No ale zobaczymy jak wypadnie całokształt

Anita95

Właśnie autorka gdzieś mówiła że chciała zmienić wiek bohaterów i dlatego w, filmie są starszi bo to był zamysł autorki.

ocenił(a) film na 6
Anita95

To pomysł autorki, stwierdziła że jednak byli zbyt młodzi w książce

ocenił(a) film na 9
Anita95

Film jest świetny! Zawsze można nie oglądać, skoro obsada nie pasuje...

magdalena_prz_82

Nie powiedziałam, że nie obejrzę. Obejrzałam i jest to naprawdę bardzo dobra ekranizacja książki<3 nie spodziewałam się, że tak dobrze wszystko będzie pokazane, wiadomo są pewne różnice, ale całokształt jest ekstra

ocenił(a) film na 8
Anita95

Juz jest na ekino

ocenił(a) film na 4
Anita95

Wiek mi nie przeszkadzał, ale co do Atlasa się zgodzę - beznadziejnie dobrani, może i dobrze grafli, ale szkoda, że niepodobni. No i mąż Alissy mi nie pasował - po co na siłę wrzucać aktora z obcymi korzeniami?
Nie wspomne o ubiorach - fatalne.
Książka też nie jest wybitna, ale przyjemnie się ją czytało, w tydzień obie części przeczytałam, mimo braku czasu, a film najzwyczajniej mnie rozczarował. Nie dałam rady obejrzeć dokłądnie całego.

ocenił(a) film na 4
ashley00133

"z obcymi korzeniami" - przypominam, że USA to państwo utworzone przez imigrantów, a rdzenni amerykanie w zasadzie są bardziej podobni do faceta, o którym mówisz, niż do ludzi białych.

ocenił(a) film na 4
Mohn_voangory

Nie ważne, nie pasował do obsady ;)