Za Samochodzik w tyłku + Jedna Gwiazdka :D
za Tekst " NIe powinien wychodzić z Kupką :D:D:D Druga Gwiazdka :D
Dla tego całość 9 ;) lecz film Gwiazdek 7 ;)
Pokaż ten film rodzicom,a jeśli im tez się spodoba to znaczy,że żle cię wychowali i masz szczęście,że dożyłeś liceum
HA HA HA HA odezwała się.... Spójrz na siebie napierw ;) To ciebie źle wychowali, i załują że woogle urodzili .;)
Przynajmniej mnie pisać nauczyli nie to co Ciebie.Właściwie to się dobrze komponuje: Jackass i zanik podstawowej wiedzy z podstawówki plus Twój wygląd dzieciaka,który był gnojony w szkole.
a po tobie wydać że ciebie rypali w dupe dzien i noc, nawet wlasny ojciej jak i matka...
Lol prostaku.Lubisz prymitywów z jackassa to i odpowiedź na ich poziomie.Wiem,że ograniczony jesteś po rodzicach,to może poszukaj kogoś na osiedlu co Ci pomoże jakieś mądre zdania poukładać do kupy.
Ps.Pozmieniaj sobie ustawienia prywatności na facebooku,bo każdy może widzieć Twój profil i łacha drzeć.
Tobie to nie ma czego zazdrościć tylko współczuć.Daj numer konta to coś wyślę na twoją edukacje.Twoi starzy powinni przestać płacić za twój internet bo tylko sobie krzywdę robisz.Więc na razie smarku,bez odbioru,bo nie chodzisz w mojej lidze intelektualnej.