Jackass - świry w akcji

Jackass: The Movie
2002
6,8 35 tys. ocen
6,8 10 1 35455
5,5 11 krytyków
Jackass - świry w akcji
powrót do forum filmu Jackass - świry w akcji

Beka :D:D

ocenił(a) film na 9

Za Samochodzik w tyłku + Jedna Gwiazdka :D
za Tekst " NIe powinien wychodzić z Kupką :D:D:D Druga Gwiazdka :D
Dla tego całość 9 ;) lecz film Gwiazdek 7 ;)

Mikatsu

Pokaż ten film rodzicom,a jeśli im tez się spodoba to znaczy,że żle cię wychowali i masz szczęście,że dożyłeś liceum

ocenił(a) film na 9
miarara

HA HA HA HA odezwała się.... Spójrz na siebie napierw ;) To ciebie źle wychowali, i załują że woogle urodzili .;)

Mikatsu

Przynajmniej mnie pisać nauczyli nie to co Ciebie.Właściwie to się dobrze komponuje: Jackass i zanik podstawowej wiedzy z podstawówki plus Twój wygląd dzieciaka,który był gnojony w szkole.

ocenił(a) film na 9
miarara

a po tobie wydać że ciebie rypali w dupe dzien i noc, nawet wlasny ojciej jak i matka...

Mikatsu

Lol prostaku.Lubisz prymitywów z jackassa to i odpowiedź na ich poziomie.Wiem,że ograniczony jesteś po rodzicach,to może poszukaj kogoś na osiedlu co Ci pomoże jakieś mądre zdania poukładać do kupy.
Ps.Pozmieniaj sobie ustawienia prywatności na facebooku,bo każdy może widzieć Twój profil i łacha drzeć.

ocenił(a) film na 9
miarara

no i ???? niech se patrzą ja mam na nich wyjeb ane tak jak i na ciebie.

Mikatsu

No tak.Przeważnie tak bywa,że głupiemu dobrze ze swoją głupotą.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mikatsu

Tobie to nie ma czego zazdrościć tylko współczuć.Daj numer konta to coś wyślę na twoją edukacje.Twoi starzy powinni przestać płacić za twój internet bo tylko sobie krzywdę robisz.Więc na razie smarku,bez odbioru,bo nie chodzisz w mojej lidze intelektualnej.

ocenił(a) film na 9
miarara

HA HA HA HA HA HA....idz idz w łózku tatuś czeka