PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466045}
6,8 38 tys. ocen
6,8 10 1 37866
5,1 18 krytyków
Jackass 3D
powrót do forum filmu Jackass 3D

tak cześc była zbyt pedalska... cały czas nadzy, co piąty żart z penisem albo z wkładaniem sobie czegoś w odbyt. Dobrze ze nie zaczeli sie spuszczać na siebie albo pić spermy... ;/ ;/ juz numer z piciem potu spowodował ze o mało sie nie porzygałem...
Jestem wielkim fanem Jackass ale ta cześć była słaba po mimo paru genialnych żartów

ocenił(a) film na 9
___ice___

Tak, jesteś fanem Jackassa i nagle jesteś zniesmaczony poziomem ich żartu, który to jest cały czas na takim samym poziomie...

___ice___

"ta cześć była słaba po mimo paru genialnych żartów" - weź się zdecyduj, bo bredzisz bez sensu, byleby zwrócić na siebie uwagę.
ta część jest najlepsza. realizacja stoi na najwyższym pozimie.

baltazariusz

tak... podobały mi sie żarty w których nie brał udziału: penis, odbyt, dupa, nadzy faceci. Czyli nie podobało mi sie 4/5 filmu. Realizacja tej czesci jest bezbadziejna bo duża cześć scen była robiona pod efekty specjalnej w bluebox'ie. Realizacja tylko dla kasy i 3d przez co wkrada sie sztuczność w ich zarty. Wcześniej czegoś takiego nie było. Widze że homoseksualna cześć forumowiczów rzuciła sie do ataku. Lubicie sie bawić ptaszkami i wkładać sobie coś od tyłu.... Powodzenia panowie ja sie odcinam.

ocenił(a) film na 7
___ice___

nie czujesz się komfortowo ze swoją seksualnością? :D

___ice___

Zgodzę się, że było bardzo sztucznie, co do tego gejostwa w filmie to mnie to akurat jakoś nie raziło (jestem oczywiście hetero). Kiedyś jarałem się jackassem, ale albo nowa część jest po prostu znacznie słabsza, albo wyrosłem z tego typu głupot.

Szejku

Nie no pełno było świetnych numerów. Jak choć by ząb i lamborgini czy ten pot do picia no i Rocky w slow motion xD. Ale lecący penis w slow motion czy odbicia penisem piłki do golfa w slow motion nie było smieszne tylko sztuczne. Nie krecę mnie penisy gumowe takżę...

ocenił(a) film na 9
___ice___

popieram twoe zdanie ja dodam ze fajna akcja (nigdy by się na nia nie zgodził) to ten latający kibel

ocenił(a) film na 10
Baal

...bo kolega jest z takich jegomosci, ktorzy po robocie ida pod wspolny prysznic jak juz wszyscy sie wykąpią i nikt nie zobaczy jego ptaszka... bo on taki wstydliwy i siusiaka u kolegów nigdy nie widzial...:P

prosze Cie, czlowieku... to ze niektorzy ludzie nie maja problemu z rozbieraniem sie i pokazanie kolegom siusiaka "gdy trzeba" nie stanowi dla nich jakiej mega przeszkody nie znaczy ze są gejkami i zaraz trza ich do tej grupy zaliczac. Na pierwszy rzut oka widac zes za młodego nie grał w zadnym klubie, nie byles na wyjezdzie z druzyna itp. gdzie robienie jaj wieczorami to normalna sprawa...:)

...a i pewnie wieczorem klepiesz paciorki za "peace", zeby wreszczie doszło do władzy i te crossik tam ustawili, bo polsza, to przeciez katolicki naród jest...

ocenił(a) film na 9
colagio

czy ty domnie pijesz
ps. przeciez stwierdziłem że mi się podobało a tak na marginesie nie jestem Katolikiem ba chrześcijaninem

ocenił(a) film na 3
baltazariusz

Nie widzę w tej wypowiedzi nic bez sensu. Niektóre rzeczy mu się bardzo podobały, ale większość nie. Proste i zrozumiałe jak dla mnie.

___ice___

nie smaczne to są sajgonki z lidla ;/

ocenił(a) film na 10
Corey666

nie "ciebie" tylko założyciela tematu... te pajeczynki to bzdura moim zdaniem...

colagio

No nie wiem czy 7 lat w piłke ręczną to za malo czasu na wspólny prysznic z kolegami xD.... ale wibratorami sie nie bawiliśmy, nie sikalismy na siebie... (nie ma co wyliczac.) jak chłopaki z Jackass w ostatniej produkcji. Mnie nie ruszają nawet filmiki z działu hard na sadisticu a homoseksualno-fetyszystyczne zabawy chłopakow mnie poruszyły. Ale bede walczył o swóje i uwazam ze jak zaczną Jackass 3D ogladac dzieciaki w wieku 11 - 14 lat to mogą mieć problemy potem w relacjach z kolegami. Jest przesadna ta cześć jeśli chodzi o tło homoseksualne i założe sie ze dla nie jednej pary panów homo Jackass 3D... stał sie tym czym jest Titanic czy Dirty Dancing dla nie jednej pary hetero. To taka dygresja na koniec tego tematu. Bo każdy ma swój gust. Ja sie czuje 'nie smacznie" dla ciebie to normalka nie nam to oceniać czy problem mam ja czy ty. Dzięki.

ocenił(a) film na 4
___ice___

hahahahahahaha

___ice___

"Dobrze ze nie zaczeli sie spuszczać na siebie albo pić spermy... ;/ ;/ " W Jackass 2 pili spermę konia. Jeśli nie widziałeś to uprzedzam..

ged_supertramp

Nic śmiesznego a raczej żałosne, prymitywne i uwłaczające godności człowieka. Nie wiem jak ktoś normalny może patrzeć na takie zachowanie sie dorosłych ludzi. Naprawdę przykre

ocenił(a) film na 5
Szmminka

Nie podoba sie - nie ogladaj, proste. Jak mozna byc taka ignorantka, czego nie rozumiem to zmieszam z blotem, filozofia..

dolce8

Nie oglądam, ale obejrzałam i dlatego komentuje, chyba logiczne? Nie rozumiem? A co tu jest do rozumienia? To że robi się z siebie idiotę i niehumanitarne rzeczy.?

ocenił(a) film na 5
Szmminka

Nie rozumiesz tego specyficznego humoru który de facto podoba się milionom ludzi na całym świecie. Dla nich to sposób na życie, zarabiają pieniądze na tym co kochają, któż by tak nie chciał.

dolce8

Masz rację w jednej kwestii że nie rozumiem tego humoru. Niestety ale bawią mnie poprostu rzeczy śmieszne a nie prymitywne. No ale jak ktoś to lubi jego sprawa. Nic do tego nie mam.

dolce8

Ja nie wiem co jest w tym śmiesznego? To jest wprost żałosne i obleśne!

ocenił(a) film na 5
dodsab

Nikt Cię nie zmusza do oglądanie tego typu rozrywki, możesz pozostać przy harym poterze

ocenił(a) film na 9
dodsab

żałosny jest twój hary sroter

ocenił(a) film na 3
dolce8

Zastanawiam się jak można kochać pić spermę konia. A może też próbowałeś? Jak wrażenia?

ocenił(a) film na 5
lostek815

Widzę że spośród tysiąca hardkorowych numerów które nie skupiały się na piciu, czy jedzeniu różnych dziwnych rzeczy zapadło ci w pamięć tylko picie końskiej spermy, gratuluje. Poza tym nie chodziło mi tutaj stricte o konkretne numery, tylko o całość ich stylu życia, który przelewają na ekran. I żeby zaspokoić twoją niepokojącą ciekawości, to nie nie próbowałem.

ocenił(a) film na 3
dolce8

Koleś, ja nawet nie oglądałem drugiej części. Pierwsza jest wystarczająco idiotyczna, żeby oglądać drugą. Twoją wypowiedź chyba chciałeś skierować do innego użytkownika, ja jedynie spytałem czy można kochać pić końską spermę bo trafiłem tu przypadkiem i zobaczyłem dyskusję.

ocenił(a) film na 5
lostek815

Nie spytałeś, tylko zastanawiałeś się czy można kochać pić końską spermę a spytałeś się o to czy ja próbowałem. I nie jestem "koleś" buraku, a teraz żegnam.

ocenił(a) film na 5
___ice___

obejrzałam dzisiaj 3ke. nie uważam, że była jakoś specjalnie pedalska hehe, chociaż fakt, było dużo, lub też może i deczko za dużo żartów z odbytem. cóż, w gruncie rzeczy nie dziwi mnie to, oni tacy są, co poradzić :D anyway, dużo bardziej się uśmiałam na Jackass 3.5 , niby nie wykorzystane fragmenty z tej, ale duuużo bardziej się uśmiałam i polecam wszystkim!!!

ocenił(a) film na 4
___ice___

wcześniejsze czesci były znacznie lepsze, ta oglądałam z nudów, słaba.

ocenił(a) film na 7
Vodevil

Owszem, jest gorsza od poprzedniej i to wyraźnie. Dałem naciągane 7, ale gfyby nie kilka żartów iście genialnych, nie wiem czy dociągnęłaby do 5/10. Nie wyrosłem z tego typu głupkowatych żartów, po prostu podczas oglądania trójki miałem cały czas uczucie, że już to gdzieś widziałem. Chłopcy zaczynają robić się powtarzalni. Nie wiem ile części jeszcze powstanie, ale wątpię że wymyślą coś autentycznie nowego. Mogłoby być więcej tego starego dziadka - scena w której obściskiwał się z "wnuczką" była genialna.