PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466045}
6,8 38 tys. ocen
6,8 10 1 37867
5,1 18 krytyków
Jackass 3D
powrót do forum filmu Jackass 3D

Dla mnie straszny knot. Warto obejrzeć samą końcówkę (końcowe 2 minuty).Reszta wcale
nie jest śmieszna lecz najzwyczajniej nudna

ocenił(a) film na 10
sigmak

smutne twe życie musi być

ocenił(a) film na 9
tihomax

Oj to fakt dołączam sie to twojego komentarz bardzo nudna osoba musi być sigmak.

jotubyl

najlatwiej zjechac kogos kto ma inne zdanie niz Ty

ocenił(a) film na 9
Oswaldd

dokładnie tak jak mówisz :]

jotubyl

A powiedz mi jak można ocenić film o kilku idiotach którzy robią sobie źle, ocenić na ARCYDZIEŁO?!

zajgre

ARCYDZIEŁO, a nie jakieś pulp fiction czy inne gnioty

ocenił(a) film na 2
sigmak

No nie można mówić tu o nudzie, robią co mogą, a robią to co nikt inny by się nie odważył...
Zgadzam się natomiast, że film jest gniotem, bo to nie jest żaden film, tylko zlepek skeczy, a niektóre reprezentują poziom dna...
Aby czerpać przyjemność z oglądania tego najlepiej umówić się jakąś paczką ze skrzynką browarka i radochy jest po pachy.

Nie można tego porównać do normalnych filmów, co najwyżej do programów rozrywkowych, jako film - 1/10, jako program rozrywkowy: 5/10 (+1 za każde 0,5 piwka przy tym spożytym)

ocenił(a) film na 4
sigmak

Zgadzam się :) też pierwszy Jackass jaki ogladałem i dla mnie do du*y :) głupie, niesmaczne żarty. Ludzie masochiści bo jak ich inaczej mozna nazwać. Film dla takiej "głupiej młodzieży", chociaż i tak pewno połowa z nich zacznie się tym podniecać i wdrąży to w życie ;-) 4/10 było może kilka śmiesznych sytuacji ale nie zawiele. przez wiekszosc filmu się nudziłem. Juz Skyline mi sie bardziej podobał tak naśmiewany film przez większość ludzi.