Jad

Venom
2005
4,7 3,8 tys. ocen
4,7 10 1 3797
3,3 3 krytyków
Jad
powrót do forum filmu Jad

2\10 BADZIEW

ocenił(a) film na 1

a 2 tylko z litości............................................

ocenił(a) film na 4
Vitek85xxx

ja dalam 4 .. jedyny + w tym filmie jest osoba Methoda ;p

ocenił(a) film na 2
Vitek85xxx

faktycznie kicha, moze dla tego ze jest juz przesyt podobnego typu horrorow, a sceny sa juz z gory do przewidzenia.

użytkownik usunięty
Lukash

Straszna nuda,jedyne co mi się podobało to użycie maszyny do piaskowania,do uśmiercenia pewnej blondyny w garażu mordercy.

ocenił(a) film na 6

no ale przyznajesz, że ta scena była dobra, albo zgniatanie podnośnikiem do samochodów uwięzienie przed zabiciem blondyny ]:->.

NO Marny, film, ale trochę fajnych motywów było.

KREATOR

nie moge zczaić...;// gdy wszyscy zebrali sie w tym domu tej starej i stali rozmawiając a w tle były okna...to tam specjalnie ktoś (za tymi oknami) przechodził?? czy takie niedopatrzenie, chyba to drugie bo mało kto zwraca na to uwage, no i takie drobnostki są bez sensu i głębszego udziału w całym filmie. film jak każdy inny- młodzież i morderstwa a na końcu jedna ocalała i jak zwykle dziewczyna.

P_R_O

straszny Kicz. Akcja do przewidzenia , no i oczywiscie zerżnieta z innych horrorów. nie polecam:)

użytkownik usunięty
P_R_O

Nie skonczylem ogladac i zaczolem sie zastanawic czy to jak zawsze jestem przewrazliwiony na punkcie nowych filmow czy ten jak z resztą wiekszość wydawanych prosto na video jest taki słaby. No to znalazłem odpowiedź :).

ocenił(a) film na 2

Każdy horror made in USA jest dokładnie taki sam. Kiedyś na TVN chyba co środę leciały horrory i po kilku "odcinkach" przestałem oglądać, bo wszystko na jedno kopyto.

Vitek85xxx

a ja daje 2 bo to dobra komedia ;) dawno się tak nie śmiałam :)

użytkownik usunięty
amambada

Ode mnie 4/10.
Nie było koszmarnie, ale dobry ten film to też nie jest, taka bajka.