Jad

Venom
2005
4,7 3,8 tys. ocen
4,7 10 1 3795
3,3 3 krytyków
Jad
powrót do forum filmu Jad

aż skończę oglądać i na filmwebie dam mu 1. jedyneczka jakich mało. Najgłupszy horror jaki widziałem, nawet komedie są mądrzejsze.

VeBFan

A Co było dokładnie złego w tym filmie bo miałem zamiar niedługo go obejrzeć i teraz mnie trochę zniechęciłeś ...

ocenił(a) film na 1
coolerss

Żałosna fabuła gdzie węże ugryzły faceta i nagle on zabija. Strasznie głupie zachowanie aktorów. W filmie występuje żałosne odprawianie woodo , które działa -.-
Siedzą w domu, morderca im się przygląda zza okna a oni nawet nie próbują uciekać tyłem mieszkania -,- Strata czasu. Napisałbym więcej żałosnych rzeczy, ale już trochę minęło jak to oglądałem.

ocenił(a) film na 5
VeBFan

nie przesadzaj

VeBFan

Szczerze? To widziałem wiele gorszych i bardziej żałosnych filmideł.

ocenił(a) film na 6
VeBFan

Kurcze, w co drugim horrorze takiego typu potencjalne ofiary zachowują się niedorzecznie.
Już nie chcę mi się wymieniać takich horrorów, bo jest ich pełno. I wiele z nich wypadło mi z głowy.
Ale pamiętam, że było tak w "Czarnobyl- reaktor strachu" (czy jakoś tak). Czyli bohaterowie nie myślą racjonalnie i wpadają w w takie sytuacje co dla widza wydaje się być śmieszne.
Mimo wszystko ten film i wspomniany przez ze mnie, są filmami nawet fajnymi i oglądając je samemu późną nocą dają dobry efekt. Przynajmniej dla mnie!
W filmie cały czas działo się coś, nie był nudny. Ode mnie 6,5.

VeBFan

Żałosny człowiek, żałosny post. Nie mogłeś się doczekać żeby polecieć na filmweb i wystawić notę 1? To dobitnie pokazuje jaki z Ciebie prostak i nieudacznik skoro wystawienie niepochlebnej oceny daje ci nieopisaną satysfakcję.

'Węże ugryzły faceta i on zaczął zabijać' - super. Chyba jednak przegapiłeś całą fabułę filmu albo oglądałeś bez dźwięku.

ocenił(a) film na 6
VeBFan

ty kretynie jad jest dosc dobry minimum 6 a najglupszym horrorem jest tw morda