Klimat jest fantastyczny niepowtażalny , nie to co inne badziewia takie jak 'piątek 13-ego" lub 'halloween", "piła" -dziadostwo!
Bardzo fajny pomysł na film i scenariusz , najlepsza scena jest w krypcie i końcówka filmu też jest świetna. Chciałbym częsć drugą
Nie wydaje mi się żebyś zobaczył drugą część - tylko DOBRE filmy doczekają się kontynuacji. Czepiasz się najbardziej znanych tytułów a przecież one mają po kilka części - coś to znaczy.
Dałam radę go dzisiaj obejrzeć, ale uważam, że źle spożytkowałam ten czas. Mogłam w tym czasie obejrzeć coś lepszego. :/ Lubisz go - twoja sprawa. Ale nie obrażaj o wiele lepszych horrorów.
Ja uważam że film był świetny i za pierwszym oglądaniem zrobił na mnie duże wrażenie. Faktycznie film zdecydowanie lepszy od piątku 13tego którego xxx odsłon ograniczało się do tego samego żałosnego schematu. Reszta to co komu się podoba i za inne opinie nie należy nikogo bić :)
Mnie się akurat tego typu horrory podobają a do tego ten klimacik i w miarę wartka akcja... 8/10 :)