PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801951}
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13849
6,6 32 krytyków
Jak pies z kotem
powrót do forum filmu Jak pies z kotem

DNO

ocenił(a) film na 1

ani to komedia, ani dramat, nie da się tego oglądać, jak można coś tak beznadziejnego nakręcić, w czasie seansu zastanawiałem się, czy oni czasem po pijaku tego nie kręcili, stanowczo odradzam

ocenił(a) film na 8
brenner_haraldingo

Cóż za brak jakiejkolwiek wrażliwości. Jak ty żyjesz i jak żyją z tobą inni?

ocenił(a) film na 1
Agatonik

ale to nie jest forum o mnie, tylko o filmie, zgłosiłem ten chamski post do usunięcia

ocenił(a) film na 7
brenner_haraldingo

No i nie usunęli, cóż za dyletanci z tych administratorów. :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
brenner_haraldingo

Jeśli taką produkcję oceniasz na 1, to boję się pomyśleć co wg ciebie jest arcydziełem...

ocenił(a) film na 1
faren

temat ilmu nie jest zly, ale calosc jest kompletnie do bani, Kondratiuk polecial za ostro, przekroczyl granice i sie pogubil byc moze dla tego ze ma to zwiazek z jego rodzina, skoro juz chcial opowiedziec to po co mnie czestuje ta swoja gorycza, mam to w nosie i wlasne zycie

ocenił(a) film na 7
brenner_haraldingo

W mojej ocenie zupełnie przeciwnie. Ten film to słodko-gorzki dramat z elementami komedii. Da się to oglądać i bardzo dobrze, że coś takiego nakręcono. Z pewnością nie powstał on pod wpływem alkoholu i zdecydowanie polecam.

ocenił(a) film na 10
brenner_haraldingo

zaopiekuj sie kiedys osoba niepelsnosprawna ktora KOCHASZ i zobaczysz " jak to jest "

brenner_haraldingo

wiesz czasami lepiej się nie odzywać
bo jak się odezwiesz to czar pryska, bez złudzeń

ocenił(a) film na 9
brenner_haraldingo

Niby prawo głosu dla każdego jest dobre, ale pozwala niestety opluwać i obrażać od pijaków autorów dobrego filmu przez osoby, które raczej niczego dobrego sobą nie reprezentują. To straszne i prowadzi do zagłady myślącej części ludzkości.

ocenił(a) film na 1
Piotr_Brodzik

każdy ma prawo do oceny a ty śmieciu tak nie komentuj