PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837773}
5,0 15 tys. ocen
5,0 10 1 15292
2,0 10 krytyków
Jak poślubić milionera?
powrót do forum filmu Jak poślubić milionera?

Na prośbę dziewczyny postanowiliśmy sie wybrać na ten film .Dziewczyna nie pożałowa a niestety pożałowałem .Samotna matka
spotyka na drodzę można powiedzieć dobrą wrózkę postaci Małgorzaty Foremniak która prowadzi kursy jak w okól palca owinąc sobie przyszłego
męża milnionera i tak dzięki wrózce udaje pani kopcuszek poznać wdowca w roli Piort Polk i byłego piłkarza Michał Malinowski
no i jeszcze pan co się z bogacił na parówkach .Najbardziej filmie nie pasowało mi taka ufność nagle kopcuszek staje taki otwarty
na uroki męzczyzn idzie do domue obcego faceta z jednym w jednej chwili jedzie do Paryża .Nawet to co miało iskrzyć według
scenariusza między Alicją i Adamem tego nie widać ,I to że film jest nie śmieszyny tego to już nawet pisać nie musiałem
Na pochwałę zasługuje na mnie Piotr Polk zagrał faceta uczuciąwego dla którego liczy bliskość drugiego człowieka .Może też odnieś
wrażenie takie że kobieta w jego rozumieniu to taka co po głaszcze po głowce jak dzień jest ciężki.I rola Piotra to taki plus tego
filmu. 2/10