PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=871817}
6,1 64 tys. ocen
6,1 10 1 63628
3,8 33 krytyków
Jak pokochałam gangstera
powrót do forum filmu Jak pokochałam gangstera

Jest źle

ocenił(a) film na 4

Film w miarę, do połowy, trzymał w napięciu, był ciekawy. Niestety w drugiej połowie wszystko zaczęło się je***. Nie rozumiem dlaczego ktoś dopuścił film w takiej długości. Było dobrze, po co to wszystko psuć. W momencie pojawienia się Fabiańskiego (nie ujmując, po prostu zagrał chujowo, przerysowanego ćpuna - nie sztuka zagrać kogoś naćpanego, wyglądało to jak jakaś parodia. Chodzi tu o wyczucie. Od połowy filmu oglądałem na siłę, była to męczarnia i przez to denerwuje się podwójnie, ponieważ na początku było dobrze. Ocenił bym na 1, ale to obraza dla pierwszej połowy filmy, który był dobry. Dlatego daję dobre, mocne 4, ale nie oglądajcie tego, nie polecam. Nie marnujcie czasu, nie denerwujcie się tak jak ja

ocenił(a) film na 5
_AnToS_

Dokładnie to samo chciałem napisać. Do połowy film aspirował do bycia lekko komediowym filmem gangsterskim, gdzie akcja szła swoim tempem, a wszystko miało jakiś sens. Od połowy panuje absolutny chaos, akcja jest totalnie szarpana i pozbawiona ciągu przyczynowo-skutkowego, odpycha, zamiast wciągać, a napięcie nie istnieje. Pierwsza częśc to średniak do oglądnięcia w wolny wieczór, natomiast druga to taka zjebka, że aż zęby bolą.