PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 313 tys. ocen
7,9 10 1 312924
7,8 65 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

Tylko 3D

użytkownik usunięty

Jako, ze film jest dla dzieciakow, tylko-3D jest gwozdziem do trumny. Dzieci NIE SA W STANIE wytrzymac 90 minut z okularami na twarzy. Kropka. Czy ta durna moda wreszcie przeminie czy tez kino jako forme rozrywki mamy z rodzina po prostu skreslic? A moze po prostu nie chca naszych pieniedzy? Nie to nie.

ocenił(a) film na 10

Bez obrazy ale ja nie zauważyłem żeby jakieś dziecko było nadpobudliwe podczas seansu, wszyscy byli zadowoleni ze mną włącznie a mam parędziesiąt latek. Zależy od dzieciaka czy usiedzi na d czy nie, jest to sprawa czysto wychowawcza.

Co do tego że 3D jest narzucane to w 100% się zgadzam z Twoją opinią. Ale traktowanie każdego dzieciaka tak samo i przypisywanie zachowania jednego do ogółu "bo mój się wiercił i nie potrafił wytrzymać" mija się z celem...

Byłem z 5 letnim synem i bezproblemu dał rade cały film,chciał nawet jeszcze raz oglądac.

adammarzenka

Film jest dobry nawet i bez 3D. Zwykłe kino w zupełności wystarczy.

ocenił(a) film na 10

Byłem na kilku seansach. Na dwóch były wycieczki szkolne 6-7 latków. Na innych młode rodziny z maluchami. Na żadnym seansie nie słyszałem żadnego płaczu, czy też wiercenia się. Chcesz oceniać film pod tym względem, pójdź na kilka seansów.

ocenił(a) film na 10

Na szczęście, niektóre wielosalowe multipleksy Cinema City (np. w Krakowie-CC Bonarka) wyświetlają "JWS" w dwóch wersjach 2D i 3D (ale obie z dubbingiem).
Ja z kolei widzę inną ciekawostkę dot. 3D.
Cinema City (właściciel również IMAXa) prowadzi ciekawą politykę cenową: bilet na film 3D kosztuje tyle samo w CC (ta sama wielkość ekranu co w 2D) i IMAXie (wys. ekranu 6 sal).

Jeśli zaś chodzi o to jak wygląda ten film w 2D i 3D, to moim zdaniem , film już w samym 2D wygląda dobrze, a IMAX 3D jeszcze lepiej (tu zaznaczam, że byłem na obu wersjach).