Witam, chciałbym się zapytać was - użytkowników, którzy siedzą w temacie horrorów już jakiś czas
czy ten film będzie godny uwagi, mam zamiar się na niego wybrać z 2gą połówką i chcemy się
najeść strachu, przy czym zaznaczam, wcześniej nie oglądałem jakiś strasznych horrorów, jedynie
paranormal activity i oszukac przeznaczenie, ale nie wiem czy mozna to nazwac horrorami :P,
chciałbym, żebym na prawdę się bal i zeby bylo napiecie, a nie godzina pierdzielenia, 10 minut
strachu, a pozniej jakies ropzracowywanie i koniec, dzieki za pomoc
Siema :) od siebie mogę powiedzieć tyle, że dwa filmy tego reżysera, mianowicie: Diabeł i The Poughkeepsie tapes mocno trzymały mnie w napięciu i czasami nieźle przestraszyły, więc jestem optymistycznie nastawiona co do tego filmu :) mam nadzieję, że się nie zawiodę i tego samego życzę wam!
Też pójdę na to do kina, oglądałem wyżej wymienione filmy tego reżysera i myślę, że można mu zaufać że będzie dobra zabawa na tym filmie :D
Raczej nie będzie. Jeśli chodzi o inne filmy reżysera - Diabeł był IMO dobry, ale Poughkeepsie za to nie może się równać z takim V/H/S, nawet Megan is Missing je przewyższa.
"Jako w piekle, tak i na Ziemi" będzie powielało schematy, to na pewno. Zejście połączone z Paranormal Activity może się komuś podobać, ale nawet zwiastun jest słaby i przeważają beznadziejne ujęcia. Sądzę, że lepiej poczekać do listopada na nowego "REC'a", który wraca fabułą do pierwszej części serii. Ewentualnie na "Piramidę", która ma mieć premierę w kwietniu 2015 roku - niby też przypomina Zejście, ale tym razem w połączeniu z Mumią, pułapki i tak dalej, coś bardziej świeżego niż As above.
Powiem tak. nie raz się najecie strachu na tym filmie i oby to się nie skończyło zawałem serca! :D ;)
Wlasniecwrocilem z kina. Film polecam chociaz nie jest jakis wybitny. Bardzo przypomina descent, tyle ze w katakumbach. Troche to lazenie w katakumbach w pewnym momencie bylo dluzace, ale musze przeznac ze kilka scen bylo mocnych. Jesli chcesz miec czerwone slady palcow na ramieniu, to idz z dziewczyna. Napewno film zrobi wrazenie jakie ma zrobic. Poza tym zakonczenie bardzom ciekawe.
Skoro dotąd nie widziałeś żadnego horroru (bo Oszukać przeznaczenia to tylko taka młodzieżówka, a paranormal activity to obelga dla całego gatunku), to co się przejmujesz? Na co byś nie poszedł zrobi wrażenie.
PA to klasyk w swoim (nowym) gatunku horrorów, więc nie wypowiadaj się na temat czegoś, o czym nie masz pojęcia.
tak, tak mały trollu wmawiaj sobie to dalej.
btw nowym gatunku horrorów? To teraz nie mamy horroru i jego podgatunków? Mamy horror i horror? Śmiesznie znafco.
A nawet zakładając, żę twój mały móżdzek nie mógł zrozumieć czym jest podgatunek (już nie pomnę, o wiedzy wystarczającej by znać jego nazwę...), to klasyką found footage jest choćby BWP czy cannibal Holocaust.
Kto jest trollem ten jest. I są różne gatunki horrorów marny ignorancie, więc tak, found footage to nowy gatunek horrorów, a PA odkopało go i stało się klasykiem na równi z Blair Witch Project, więc po co zaczynasz ten swój bełkot? Idź trollować pod newsami.
Jak chcecie się najeść strachu idzcie zajarac jointa pod komendę ;-) lub w wersji light, piwko w parku polecam ;-)