film wedlug mnie żałosny, wiem, że miał za zadanie pokazać jak wygląda życie na wojnie, ale zrobił to w sposów po prostu nudny i monotonny.
No to Ty chyba widziałeś jakiś inny film. Monotonny? Powiedz prosze co było w nim takie monotonne? Nudny? Co Ci sie tak nie podobało? A może po prostu nie za bardzo jeszcze dojrzałeś do takich filmów. Może wciąż wolisz mordobicia lub głupie filmy fantasy? Jak dla mnie ten film to jeden z lepszych jakie ostatnio wogóle widziałem. Nie wiem czym Cie niby tak rozczarował? Bo nie było ciągłej akcji i napięcia? Oglądałeś wcześniejsze filmy Mendes'a? Ja myślę, że nie. Napisz prosze coś więcej, bo wypowiadając się na forum, że film jest głupi, nie podając przy tym żadnych argumentów, sprawiasz, że Twoja wypowiedź jest mało znacząca. Podaj jakieś konkretne wady, niedociągnięcia. Bo jak na razie bezsensownie zajmujesz miejsce w kometarzach, a mogłby się tam wypowiedzieć ktoś bardziej kompetentny i z pewnością zrobiłby to w sposób umożliwiający dalszą dyskusję. Ty tego nie zrobiłeś, ale prosze wypowiedz się jeszcze raz, ale tym razem dokładnie opisz o co ci chodzi.
Pozdrawiam!