tak jak uwielbiam filmy wojenne tak tego nie polubilam. cholibka co to w ogole bylo???nuuuuuda. rozczarowalam sie ;(
Zależy od nastawienia i oczekiwań wobec filmu. Tematyka wojenna została tutaj poruszona w ciekawy sposób i pokazana na nowej płaszczyźnie. Ludzie, którzy pragnęli wojny .. niestety tak naprawdę jej nie zaznali. Jedynie stracili wycinek swojego życia, przez co byli zacofani wobec większości .. itp itp .. można by wymieniać do woli motywy występujące w tym filmie.
Od strony technicznej, naprawdę wspaniałe sceny z szybami oraz kilka innych momentów np. ten podczas ataku artylerii. Oglądając film można rozpoznać rękę twórcy American Beauty. Mnie się bardzo podobał.
Rozumiem, że każdy ma inny gust, ale jeżeli już wyrażasz jakąś opinie, mógłbyś się pokusić o jakieś uzasadnienie, bo sam tekst, że film jest nudny i Cię rozczarował, może jedynie zniechęcić innych użytkowników
Pozdrawiam !
nie ukrywam, spodziewałem sie czegos bardziej wojennego, rozumiecie strzelaniny, opisy działan, okazało sie ze nie ma nic, ale, no własnie.
film spodobał mi sie, tworcy filmu pokazali humor jacy miewali zolnierze podczas stacjonowania w zatoce perskiej, jak sie zachowywali ipt. spodobaly mi sie tez teksty narratora, bardzo madre.