PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643054}

Jeżeli nadejdzie jutro

How I Live Now
2013
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 11877
5,8 5 krytyków
Jeżeli nadejdzie jutro
powrót do forum filmu Jeżeli nadejdzie jutro

Kelly family

ocenił(a) film na 9

Podkładem muzycznym filmu powinno byc Kelly family , a ja bym chciała być główną bohaterką ,
zakochałam sie w filmie i...

ocenił(a) film na 9
milkaa26

jest banalny.. prosty , a daje sobie uciąc ręke że każy chcciałby to przeżyc, a krytyków filmowych z filmwebu prosze o milczenie .

ocenił(a) film na 8
milkaa26

Już masz uciętą... Naprawdę jesteś tak głupia, że chciałabyś przeżyć wojnę?

użytkownik usunięty
milkaa26

Dlaczego chciałabyś być główną bohaterką? Gdyż chciałabyś przeżyć co? Wojnę? Chciała byś być napadnięta? Pobita? Zgwałcona wielokrotnie przez brudasów jakiś odrażających? Chciałabyś kogoś zabić jak ona? A może chciałabyś głodować? Nawet młoda dziewczynko nie masz pojęcia co to znaczy: prawdziwy głód. Prawdziwy głód potrafi skutecznie zneutralizować wszystko - nawet taką piękną niewinną miłość jak przedstawiona w tym śmiesznym filmiku.

A jeśli sądzisz, że na wojnie, czy w miejscu ogarniętym konfliktem zbrojnym, gdzie ludzie nie mają co żreć, i zamieniają się w zwierzęta, gdzie dochodzi do aktów kanibalizmu (a tak dziejach ludzkości się zdarzało) jedna nastolatka, i jedna dziewczynka, może sobie pląsać bezpiecznie po lasach, i splądrowanych wsiach, jak w tym filmie - to jesteś delikatnie mówiąc infantylna. Już od takiego przespania się na zimnej ziemi, i po zamoczeniu nóg w rzece było by po nich w kilka-kilkanaście dni (patrzyłem na to z rozbawieniem jak one sobie wchodzą do tej rzeczki nie zdejmując butów:)

ocenił(a) film na 9

bez zbednegi rozpisywania ...chodzi o watek milosny .

użytkownik usunięty
milkaa26

Być może przeżyjesz. Miłość przychodzi często w najmniej oczekiwanym czasie i miejscu..