6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Po co ktoś ocenia magika jeżeli go nie znał, nie słyszał jego tekstów, ani nie przeczytał o nim choć trochę w necie denerwuje mnie taka wiara, która mówi, że magik był ćpunem no sory kolesie mało wiecie jeszcze

lord_matheo

Pijesz alkohol ???-jesteś alkoholikiem palisz papierosy ??? tez masz nałóg...... Bob Marley tez palił marihuanę przez całe życie i co zepsuło go to ????? NIE k....wa!!!!! uwiesz ze te jeb..... papierosy i alkohol bardziej cie niszczą niz te niby narkotyki....... poczytaj troszke o trawce i o najnowszych badaniach w ameryce...... potem rozpowiadaj takie śmieszne opowieści.....

ocenił(a) film na 10
umiecieobrazac

Wiecie dlaczego zmarł Magik? Przede wszystkim schizofrenia. Za nią szły problemy Magika. Sam z resztą głosił "Nie mam też ochoty na zabawę w żołnierzyka zegar tak tyka, a czas umyka" -myślę że on już wtedy wiedział że chce się zabić. Znacznie więcej takich przekazów znajduje się w jego backmasking'ach w których wszystko opisuje bardzo szczegółowo. Inną sprawą jest fakt że gdyby był leczony to prawdopodobnie żyłby do dziś... Teraz pytanie dla ludzi którzy piszą głupoty że skoczył z okna przez marihuanę. był chory na schizofrenie. To były ludzie inne czasy!!! Bieda w kraju i resztki komuny. Obowiązkowa służba wojskowa. Zbyt wiele rzeczy miał na głowie i nie wytrzymał. Nawiązując do pozostałych trolli co za przeproszeniem gówn* wiedzą o rapie :
Myślicie, że rap to Firmy, HG i inne komercyjne gówn* tak nie jest!!!!
Posłuchajcie trochę prawdziwego rapu od ludzi których nigdy nie słyszeliście :

Idę dalej widzę kolejnych ludzi
Jedni grają w piłe by czas ostudzić
Inni gubią siebie i to jest prawda
Bo walą z piwa, walą wódkę na klatkach,
Wsiadam do busa, jakiś typ się odwraca
i pyta mnie czy mam do kogo wracać
Ktoś za mną siedzi rozmawia przez telefon
i martwi się co powie żonie i dziecią
że na mieszkanie brakuje kasy
i k*rwa pech chciał, że go wyj*bali z pracy
to jest tragedia, do naszych polskich rodzin
Ja mam inaczej, ale wiem o co chodzi.

rap jest z serca, jest o czym, a nie Firma i te całe dzieci JP ludzi błagam was przestańcie wierzyć rządowi, obalmy wszyscy nasz zaje*any rząd tak jak zrobili to Holandia kilka lat temu. Bo jak tak będzie dalej nasz kraj upadnie i będą nim rządzić złodzieje, pedały i trans sexualiści! Do więzienia pójdą na 3lata osoby za posiadanie 1g zioła. Opamiętajcie się winnych krajach jest legalizacja, i nie ma tam śmierci z przyczyny zioła. Alkohol i papierosy zniszczą cie prędzej niż zioło, ono nie uzależnia poczytajcie trochę i nie wierzcie skorumpowanym medią.