Wy to z tym Magikiem i z tą Paktofoniką to macie ładnie w bani.No tak teraz napiszę że Paktofonika jest bee będę zniszczony itd naprawdę załosne.Magik hah człowiek na którym tak naprawdę nie moglismy sie poznać bo jakoś zaraz po wydaniu zaznaczam swojej pierwszej płyty skoczył z balkonu i jak tu takiego człowieka szanować?Przypomnę ze wyskoczył bo się bał jak facet iść do wojska.Wiele osób szanuje go bo sie nie sprzedal ale przeciez nie wiadomo co by bylo po roku od wydania pierwszej plyty i jesli uwazacie zyciowego tchorza za kogos kogo mozna nasladowac to wam wspłoczuje;)
Swojej pierwszej płyty? Bał się iść do wojska?
Pozdrawiam.
Kaliber 44 widocznie Ci nic nie mówi a z tym wojskiem to pewnie z wikipedii.
Ty w ogóle wiesz coś na ich temat?
Wcześniej wydawał płyty z Kalibrem i wydaje mi się, że nikt zdrowy psychicznie nie wyskakuje z okna z takiego powodu jak wojsko.
Skąd w was w ogóle tyle nienawiści? Wchodzicie na forum filmu gdzie jest jasne, że będą fani Paktofoniki i specjalnie prowokujecie głupie dyskusje. Słuchaj sobie czego chcesz, przecież nikt ci tego nie zabrania, ale trochę szacunku dla gustu innych. Może mi imponowac ktoś kto wyskoczył przez okno bo czemu nie? Nie wybieram ci wzorców więc ty nie wybieraj innym. Ryszard Riedel z Dżemu zacpał się jak menel, zostawił żonę i dwójkę dzieci ale nikt o nim nie powie złego słowa, powiedzą że to nałóg i że to silniejsze od niego. Mógł cpac, ale to nie znaczy, że nie był artystą i że nie był świetny w tym co robił. Tak samo Magik- co cię obchodzi jego życie prywatne? I kto tutaj pisze o naśladowaniu? Naśladujesz muzyków, których słuchasz?
To jest kolejny troll, jego wypowiedź jest tak żałosna, pusta i denna, że nawet nie ma tu po co wchodzić w dyskusje. Nie rozumiem takich ludzi i pewnie nigdy nie zrozumiem ale przeraża mnie ten brak szacunku. Brak słów.
KR1XON ty to się lepiej nie odzywaj bo zapewne jesteś z patologicznej rodziny lub jesteś łysy i nosisz dres hah^^ViroOz jesteś Bogiem?Co mnie obchodzi ze są tu fani pakto?wyrazilem po prostu swoje zdanie a to ze mnie dzieci atakują to nic przeżyje;)Co do filmu to po prostu tania historyjka która była już w 8 mili i w paru innych filmach.Obejrzycie sobie Jestem Bogiem i się cieszcie byle czym pozdro
Żeby wyrazić w pełni zdanie na jakiś temat to trzeba jeszcze wiedzieć o czym się mówi/pisze a ty pokazałeś tylko że czerpiesz wiedzę z tanich plotek i chyba własnej głowy.
Każdy ma swoją jazdę, swoje wzorce do naśladowania bądź ludzi których po prostu podziwia, to jest kwestia indywidualna więc nie masz prawa krytykować kogoś za to czego słucha czy ogląda.
Magik miał schizofrenie, problemy życiowe ( nie mam na myśli wojska ) i miał wizje, że świat podupada / zmienia się na gorsze etc. Polecam przesłuchać trochę jego utworów może do czegoś dojdziesz ;]
KR1XON co ty za głupoty piszesz jaką schizofrenie ty masz w ogóle pojecie co to schizofrenia?Prędzej miał depresje bo ci z depresją nie widzą sensu życia i się zabijają.Z tego co wiem to Magik na początku udawał chorobę psychiczną by się nie dostać do wojska a potem gdy zdał sobie sprawę że nic z tego jak tchórz skoczył z balkonu.Oczywiście fani go koloryzują i patrzą na niego jak na Bóstwo haha.Sorry ale jak się ma problemy życiowe to się je rozwiązuje a nie popełnia samobójstwo jak ostatni tchórz^^bj12 ale ja nie krytykuje po prostu Magik jak i cała ta Paktofonika to nic szczególnego i mam prawo do własnego zdania.Teraz dzieci(nastolatki) będą wracać z kin i znajdzie się cała rzesza pseudo fanów bo jak sami wiecie fajnie się przypodobać reszcie