6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Ten film przepraszam robił amator...? Praktycznie w każdym ujęciu widać na górze mikrofony dźwiękowców... żart czy prowokacja?

xandir85

też się nad tym mocno zastanawiam... nie wiem czy to uchybienie czy 'tak miało być' (?)...

ocenił(a) film na 7
spider_dom

Może taką wersję oglądaliście? Jak byłem w kinie to nie było tego. Może nie zwróciłem uwagi...

luk52

byłeś na tym gównie w kinie ?

ocenił(a) film na 7
deadpool11

No byłem a czemu by nie?

luk52

Zmarnowana kasa

ocenił(a) film na 7
deadpool11

Zależy dla kogo. Mi się osobiście podobał. Nie znam dokładnie historii tej formacji i zawiele nie mogę powiedzieć czy ten film odwzorował prawdziwą historę...

ocenił(a) film na 3
xandir85

Generalnie nie zwracam na takie rzeczy uwagi ale nawet ja widziałem fruwające w kadrze mikrofony . Do tego w momencie wręczania Fryderyków , jest "nałożony" (sorry jestem laikiem w tej dziedzinie) obraz z Gustawem no i nie wygląda to zbyt profesjonalnie....

ocenił(a) film na 3
Ramzes1988

Nałożony na ekran telewizora *

ocenił(a) film na 4
xandir85

Jest to wersja post-produkcyjna stąd te rzeczy. Wersja finalna nie jest dostępna w TS na necie.

użytkownik usunięty
xandir85

nie, widać że film zrobili profesjonaliści, żadnych mikrofonów w filmie nie ma, montaż bardzo dobry. żartem jest twój post.

ocenił(a) film na 8
xandir85

Ściągnąłeś jakąś wersję z internetu i jeszcze narzekasz..pfff..brak słów. W wersji kinowej nie ma żadnych mikrofonów i w wersji DVD również się ich nie spodziewam.

Kamikadze32

nie narzekam :) wyrażam opinię, nie ściągnąłem dostałem od kogoś kto zapewne ściągnął, ale w sumie to się cieszę bo w kinie nie musiałem siedzieć na tym shit'cie

ocenił(a) film na 3
xandir85

„Zapewne ściągnął” – no chyba nie kupił w sklepie samego pliku, skoro film na DVD i Blu-ray wychodzi dopiero w kwietniu?

karlolek91

serio?...odkrywcze, nie łap za słówka...

xandir85

hahaha, fakt <3 teraz nie bede sie mogla skupic na filmie ;p

ocenił(a) film na 7
xandir85

wersja w kinie była inna , do internetu została dopuszczona ta inna , właśnie z mikrofonem w ujęciu w kamerze .. ;/

woodzuu

Kulturoznawca, a nie wiesz jak się filmy tworzy i z jakiego powodu? Żart to jest twój post.

Kosiro

nie mój post to prowokacja :), żeby tacy jak ty się pospinali kapkę :D

xandir85

Tłumacz to tak sobie. Swoją drogą to musi ci się bardzo nudzić wymyślając takie żenujące prowokacje, punkt dla ciebie... Jeszcze jedno, jako "kulturoznawca" powinieneś wspierać kulturę (jaka by nie była), a nie oglądać pirackie kopie!!!

Kosiro

hahaha :) masz rację, tylko że wychodzę z innego założenia i popieram kulturę wysoką :) dzięki za punkt :)

xandir85

Nie ma tłumaczenia na piractwo! Mogłeś obejrzeć ten film na różnych festiwalach przy okazji obejrzeć inne filmy (odpłatnie, bądź nie odpłatnie skoro jesteś kulturoznawcą) lub wydać w środku tygodnia 14 zł na bilet do kina w jakiejś promocji. Kulturę wysoką cenisz? To chyba pomyliły ci się pojęcia, ale jak to na tych podejrzewam komercyjnych uczelniach bywa, że słabo się przykładają do przekazywania wiedzy... Zabieram Ci punkt, za niedouczenie! :-(

Kosiro

niestety wrocławskie kulturoznawstwo i tym samym UWr jest skostniałe, o filmach sam się musiałem dokształcić :)