3 minuty Jesteś Bogiem i już wtopa. Scooter - J'adore Hardcore to singiel z 2009 roku, ale co tam
w filmie pojawia się 10 lat wcześniej. Zakrzywienie czasoprzestrzeni, albo prostu się czepiam.
Ale żeby nie zadać sobie chociaż odrobiny trudu i sprawdzić ?!
ile jeszcze osób o tym napisze? nie możesz sobie sprawić odrobiny trudu i sprawdzić, że w filmie, który jest puszczany w kinach nie ma żadnego Scootera, a jedynie w pirackiej wersji, która jest przed finalnym dopracowaniem?
właśnie - w kinach leciał tam utwór z muzyki Hardcore i to jest wersja jaka powinna być.
w wersji pirackiej jest scooter, a potem zostało to zastapione.
Czy do cholery ludzie którzy nie oglądali filmu, albo oglądali kradzioną wersję mogą przestać wypowiadać się na temat filmu ?!?
Skoro nie chce wam się zapłacić 17 zł za bilet do kina, to nie macie również prawa do wyrażania opinii na jego temat.
Naprawdę godne pożałowanie....
Prawo ma pisać każdy kto zaakceptował regulamin filmwebu, więc Panowie geniusze trzymajcie się swoich filmideł i dajcie pisac innym. A film i tak jest do bani. Oglądałem zarówno wersje niepoprawioną i poprawioną i jest to dno jakich mało. Paktofonika to gówniany zespół skinów z pod bloku. Idealny dla im podobnym.
no właśnie nie masz pojęcia , kim jest skin , skinhead skoro napisałeś to powyżej
Przedrzeźniać możesz swoich kolegów nie mnie. Skin nie skin, bloker, typowe nie mające perspektyw osobniki, które sprzedają śmierć kolegi by tylko na tym zarobić. To widać właśnie po tym filmie. I się zastanawiam po co w ogóle ten film został zrobiony, bo nic nie wnosi i niczego nie uczy. Że człowiek ma walczyć? Że niby ta kartka Magika? TO wszystko jest zdyskredytowane przez jego bzdurne samobójstwo i nie ma takiego problemu przez ktory trzeba skakać z okna. Załamał się? Prawda, ale po co o tym film robic?
Ja Ciebie nie przedrzeźniam - jestem daleki od naśladowania Ciebie w jakimkolwiek stopniu.
Film jest zrobiony ponieważ wiele osób zastanawiało się jak to możliwe , że ktoś skoczył tuz po wydaniu ( super płyty )
Wystarczyło sprawdzić w internecie czy spytać u źródła. Nie każdego obchodzi ta historia a pieprzenie o tym na każdym kroku jest nieodpowiednie. Czemu skoczył? Bo był tchórzem i zamiast zająć się czymś co daje realne pieniądze mając rodzinę na utrzymaniu wolał robić co chciał bo mu tak się podobało. Takie wybielanie na siłe Magika też jest nie na miejscu.
Masz rację - w internecie prowadzą taki rejestr osób , które popełniły samobójstwo i tam też jest powód.
U źródeł powiadasz ? czyli gdzie np. ?
Nie każdego obchodzi - toteż nie każdy idzie na ten film . Proste
Nie masz moralnego prawa oceniać Magika , w zasadzie przy Twoim podejsciu nie masz moralnego prawa oceniać pogody - brak Ci obiektywizmu
Hahaha - Czyli człowiek który nie oglądał filmu, a jedynie jego roboczą wersję, ma prawo wytykać tej produkcji błędy ? Większej bzdury w życiu nie słyszałem.
To tak jakbyś ty pobrał beta wersje gry, już po jej oficjalnej premierze i wypowiadał się ile to ta gra bugów, błędów itd. (których oczywiście w finalnej wersji nie było).
Zastanów się na drugi raz co piszesz...
Co innego oczywiście że Beta wersji jest zwykle udostępniana za darmo przez producentów, a robocza wersja "Jesteś Bogiem" została zwyczajnie ukradziona.
Człowieku ten film to jedno wielkie G, ten kto chciał żeby wyciekło chciał tylko ludzkiego dobra, by nie tracić czasu i pieniędzy na taki gniot. Zrozum to i przestań pisać głupoty.
I jeszcze jedno. Jeśli tak bardzo boli was ze ktos ogladał wersje z internetu i film sie nie spodobal to i kinowy sie nie spodoba. Bo kilka błędów nie jest w stanie zaważyć na całym filmie. Film jest mierny, z mierna fabułą i promujący mierny zespół hiphopowców co nie wiedzą nawet czego chcą od życia.
A ty naucz się czytać. Oglądałem obie wersje. I ten film jest jednym z najsłabszych polskich filmówi tylko dzieciarnia tu go ocenia z 10 gwiazdek czy 9, bo większość to też tacy nieudacznicy jak Magik i spółka.
A Magikowi sie Fryderyk do czegos przydał? Głupoty piszesz naprawde. Poza tym Fryderyk o kant dupy rozstrzaskać takie to ma znaczenie ta pseudo nagroda.
Ja sie pytam ile Ty w zyciu dokonałeś , że krytykujesz dokonania innych. A nie kto co komu do czego się przydało.
Ta Twoja recenzja Spidermana pewnie nagrode Pulizera conajmniej dostała.
Widzisz, filmu nie wybronisz bo jest mierny to czepiasz się kogo popadnie. Lepiej przestań już pisac te brednie bo mi skrznkę mailową spamujesz.
Wyłącz sobie opcję otrzymywania maili na skrzynke.
A film sam się broni - liczebnością widowni :)
pozdrawiam
Po pierwsze - Nie mówiłem o tobie. Proponuje więcej logiki specu.
Po drugie - Ja mogę powiedzieć że twój "wspaniały" komentarz pod spodem nie jest wart nawet odpowiedzi bo to dno, człowieka który o krytyce filmowej nie ma nawet pojęcia, mimo to nie mam prawa go sobie skopiować i upowszechniać pod moim nickiem czy też w moim imieniu bo to jest kradzież. No chyba że według ciebie jeśli zapiszę go sobie na komputerze i za kilka lat go dopiero upowszechnię to nie będzie kradzież ;)
Skoro mówisz że PFK i Kaliber to 3 liga to może spójrz kto jest w pierwszej lidze.... Sam PFK nie słucham, powiem więcej nie lubię tego gatunku, jednakże film obejrzałem w kinie i spodobał mi się jako tako, jak na "Polską Ligę" (po takich dziecinadach jak Kac Wawa czy Sztos 2)
Poza tym, ten film nie jest wart ani jednej złotówki czy kawałka prądu na pobranie, takie to dno jest. A jeśli ktoś nie ma zamiaru oglądać filmu a pomimo tego z nudów to będzie miał ściągnięte i nawet to obejrzy to nie jest piratem, bo nie jest potencjalnym klientem, bo nie obejrzałby tego w kinie. Trochę logiki Panowie. Ekipa filmowców też jest jakaś popierniczona skoro robią filmy o 3 rzędnych zespołach polskiej sceny hiphop o ile taka scena w ogóle kiedyś istniała. Następny film będzie pewnie brzmiał Sala Discopolowców albo Jesteś Królem Disco. Żenada. Szkoda czasu na takie dramaty, które i tak są bardzo przekłamane i mają mało wspólnego z rzeczywistością. Sceny z autem i przejechaniem nie powinno być a jest i oczernia ona osobę fizyczną, więc cała ta ekipa powinna odszkodowania wypłacić osobom zniesławionym w tym filmie.
Istnieje polska scena hh . I zarówno Kaliber 44 jak i Paktofonika zrobiły odpowiednio wiele aby tak owa miała się lepiej.
PFK nie jest 3-rzędnym zespołem i to nie jest tak , że teraz ma swój wielki boom. Boom na nią minął ponad 10 lat temu.
Nie wiem po co sie wypowiadasz na temat filmu , którego po prostu nie rozumiesz. To tak jakbym ja nagle zaczął sie wypowiadać
na temat fasonu , którym nas ochoczo uraczasz z własnego awataru.
pozdrawiam
Pozdrawiaj sobie kogoś kogo znasz, może księdza w kościele. Boom na PFK jest i to widać. Gimbaza szaleje, LO też. Wszyscy podniecają się przeterminowanym produktem jakby ktoś im młotkiem w głowe palną. Wyszedł film książka apka na androida, wszedzie te smieci plakatowe i nawet niektore rozglosnie radiowe graja pfk co nigdy tego nie robili. To typowa komercja i zarobek na czyjeść śmierci. I tylko po to by wypromować 2 typów ktorzy jeszcze żyją i dali się sprzedać komercji a sprzedali takze i Magika.
po 1 . Nie Tobie decydowac o tym kogo bede pozdrawiac.
po 2 . Co z tego , z e ktos na tm zarobi ? Ja osobiscie mam nadzieje ze zona Magika i jego syn takze beda cos z tego mieli
po 3. To naturalna kolej rzeczy , ze sie promuje soundtrack do filmu ( np poprzez rozglosnie radiowe )
Tak bylo rowniez z Spidermane , ktorego tak nam ładnie zrecenzowałeś, i który pewnie nie jest komercyjny w Twym ( jakze skrzywionym ) widzimisię.
pozdrawiam
Spiderman nie jest filmem opartym na prawdziwej smierci do tego tragicznej jak to się o Magiku czyta i pisuje. Idealny stereotyp sprzedania wszystkiego za wszelką cenę. To jest właśnie ten film.
Idąc Twoja drogą dedukcji wychodzi na to , że film o śmierci nie moze byc promowany np w rozglosniach radiowych ale np. soundtrack ze Spidermana to juz tak.
ciekawe....
pozdrawiam
Czyli według ciebie każda biografia pisana po śmierci: pisarza, kompozytora, twórcy ma tło komercji ?
Wypisując takie głupoty nie znając przy tym faktów tylko się pogrążasz.Mało tego nie potrafisz sensownie sklecić zdania.Najbardziej rozśmieszyło mnie cyt. "Paktofonika to gówniany zespół skinów z pod bloku. Idealny dla im podobnym" Co wspólnego skinhead ma z hip hopową popkulturą? Nie uważam,żeby PFK był 3-rzędnym zespołem.Skoro Ci się nie podoba to nie i tyle,zachowaj to dla siebie...ale nie Ty musisz na forum wykrzyczeć jak bardzo ten film jest gówniany i gównarzeria tylko go ogląda i ocenia.Cóż ja swoje latka już mam i nie jestem jak to okresliłeś skinem czy blokerem. Film jak na dzisiejsze polskie kino jest dobry taki prawdziwy,Polski i życiowy.I jeszcze jedno...powstała już masa filmów opartych na czyjejś biografi i niekoniecznie miało to na celu wzbogacenie się po śmierci bohatera.