film mi sie bardzo podobał. ale mam 3 pytania na które mam nadzieje mi pomozecie odp.
1. dlaczego na początku filmu Fokus przechodzi koło budki lotto i się schyla zeby go ten gosciu nie zauważył chodzi o jakis przesąd ?? czy tak pracował np./jego ojciec??
2. Na jakiej podstawie Magik myslał ze jest zarazony Hiv +/-. odbył kontakt seksualny , chodziło o narkotyki? (w piosence to wyklucza)!
3. kiedy najwczesniej mozna sie spodziewac Dvd, jesli wszystko będzie dobrze z procesem, itp.bo do kina juz nie mam szansa isc, a w necie nie znalazłem zadnej wersji kinowej tylko same piraty z tymi mikrofonami i monitorami.
1. bo na tej wsi wszyscy sie znaja i ktos mogl doniesc rodzicom
2. przez przypadkowe kontakty seksualne
3. pewnie jeszcze poczekasz (az kozakowi wyplaca odszkodowanie, albo go wytna z filmu w ogole]
1. "ten gosciu" w budce to jego ojciec i przesad polegal na tym zeby go nie zobaczyl .
2. mozna wnioskowac ze o kontakt seksualny tak samo rownie dobrze jak o to ze ktos napadl go ze strzykawka twierdzac ze bedzie miec HIV jak np nie wyskoczyz z kasy, w gruncie rzeczy jest jeszcze pare innych opcji , ktore mozna wnioskowac - Magik nie cpal dozylnie
W scenariuszu – jeśli dobrze pamiętam – jest scena, która wyraźnie na to wskazuje. Fokus chyba wracał z jakiejś imprezy w kiepskim stanie, a ojciec zobaczył go z tej budki. Nawet nie zauważył, że syn jest w takim stanie, tylko dał mu dziesięć złotych i się pożegnali. Chyba tak było…