6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Film do rewelacyjnych nie należy. Materiał był na zrobienie porządnej produkcji opartej o rzeczywistą biografię. Stąd moja analogia do 8 mili Moja ocena odzwierciedla moje odczucia po obejrzeniu. Jest jedna scena która zrobiła na mnie wrażenie. Jak Magik zostaje sam na scenie i nawija "Nowiny". Uważam, że dobrze dobrano też wygląd aktora odgrywającego jego rolę, przynajmniej podobny. 6 to moja subiektywna ocena.

ocenił(a) film na 7
martop

Ja dałem 7 za aktorstwo,które naprawdę trzymało poziom i humor w filmie,którego się nie spodziewałem :) A co do wyglądu,ciężko było dobrać aktorów do tych ról bo jak to mój znajomy powiedział "oni wyglądali jak dzieci specjalnej troski",przy całym moim szacunku dla nich,mieli specyficzne twarze,zwłaszcza jak byli młodzi

użytkownik usunięty
martop

Akurat "8 Mila" to gorzej wykonany film, szczególnie pod względem technicznym.

ocenił(a) film na 6

O gustach się nie dyskutuje. Ale zrobię wyjątek. Jeżeli w Twoim top10 w 2012 na 3 miejscu jest Kac Wawa 3d to mamy zdecydowanie różny gust pod względem "technicznej oceny filmów". Niestety nie jestem, aż tak oblatany w tematach.

użytkownik usunięty
martop

A umiesz czytać? Przeczytałeś notkę pod Kac Wawą? Nie cenię tego filmu za stronę techniczną.

ocenił(a) film na 7

Tego filmu w ogóle nie ma za co cenić :P Nawet nie jest zabawny

użytkownik usunięty
Kuba1812_1996

Zależy od poczucia humoru, dla mnie był w niektórych momentach zabawny. Poza tym klimat fajny.