Film do rewelacyjnych nie należy. Materiał był na zrobienie porządnej produkcji opartej o rzeczywistą biografię. Stąd moja analogia do 8 mili Moja ocena odzwierciedla moje odczucia po obejrzeniu. Jest jedna scena która zrobiła na mnie wrażenie. Jak Magik zostaje sam na scenie i nawija "Nowiny". Uważam, że dobrze dobrano też wygląd aktora odgrywającego jego rolę, przynajmniej podobny. 6 to moja subiektywna ocena.
Ja dałem 7 za aktorstwo,które naprawdę trzymało poziom i humor w filmie,którego się nie spodziewałem :) A co do wyglądu,ciężko było dobrać aktorów do tych ról bo jak to mój znajomy powiedział "oni wyglądali jak dzieci specjalnej troski",przy całym moim szacunku dla nich,mieli specyficzne twarze,zwłaszcza jak byli młodzi
O gustach się nie dyskutuje. Ale zrobię wyjątek. Jeżeli w Twoim top10 w 2012 na 3 miejscu jest Kac Wawa 3d to mamy zdecydowanie różny gust pod względem "technicznej oceny filmów". Niestety nie jestem, aż tak oblatany w tematach.
A umiesz czytać? Przeczytałeś notkę pod Kac Wawą? Nie cenię tego filmu za stronę techniczną.