Czy na pewno ten film jest tak znakomity, że ma średnią 8 ?
Może spowodowane tym, że jest popularny (kwejk, fb, itp) i każdy "lubiący go" jest spoko,
cool i nie wiem co jeszcze? Fanów paktofoniki ostatnio się namnożyło, że chyba będzie
reedycja płyt...
Pełno ocen jest zapewne od kont marketingowców filmu, tak jak to miało miejsce w
przypadku Kac Wawy.
Dziwię się tylko z tego względu, że już dawno nie widziałem polskiego filmu, który można
byłoby zobaczyć i nie być zawiedziony.
Czy rzeczywiście warto wybrać się do kina na ten właśnie film?
"Jesteś bogiem" otrzymał 8.0 na tą chwilę, dla porównania "Requiem dla snu" 8.1, "Gladiator" 8.1, "Szeregowiec Ryan" 8.2, "Władca Pierścieni- drużyna pierścienia" 8.2. Filmu nie widziałem, ale wątpię, że to arcydzieło pokroju powyższych. Film i ogólnie Paktofonika są "na czasie"
requiem to efekciarski film dla gimbazy jeszcze bradziej efekciarskiego rezysera,gladiator to wylewajacy sie z ekranu patos niemniej jednak ww filmy przez ciebie (oprecz requiem dla malolatow) zasluguja na wysoka note.
jestes bogiem ma srednia 8,0 ale jest 500+ na liscie natomiast wladca czy gladiator jest w top 100,wysoka ocena pomalu zacznie spadac.
im wiecej ludzi obejrzy film tym bardziej ocena bedzie sie zmieniala na plus czy tez na minus.
puki co nie ma sie co sugerowac tym rankingiem czy ocena na fw.