"Trzech neandertalczyków ma poważne problemy w ułożeniu zdania dłuższego niż ich własne pseudonimy" - i tak mogłaby brzmieć pełna recenzja tego filmiku, bo na miano filmu, chociażby gównianego, ale filmu, to coś nie zasługuje.
tacy gówniani zakompleksieni ludzie jak ty nie powinni się udzielać. Ty hipokryto ci wspaniali artyści sprzedali setki tysięcy płyt, tysiące ludzi ich uwielbia nadal ich słuchają, a ty w swej złości i zazdrości zdechniesz sam zapomniany a ja chętnie najszczę na twój grób marna karykaturo człowieka.
nie, mam problem z takimi debilami jak ty którzy głoszą swoje debilne herezje typu - ktoś napisał 30 książek, sprzedał miliony egzemplarzy, ale ty z zazdrości napiszesz że to ''troglodyta nie umiejący składać słów'', to samo napiszesz o kimś kto wydał wiele płyt sprzedanych w setkach tysięcy egzemplarzy z muzyką w której umiejętność składania słów to podstawa. Jesteś upośledzony? A może znasz ich twórczość tylko poprzez ten głupi film a nie masz pojęcia jak dobrze składali sowa na wielu płytach? Żal mi ciebie i twojej rodziny że takiego kretyna muszą znosić na co dzień.