6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Antymagik?

ocenił(a) film na 1

Co wy o tym materiale sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=t-91p9wvdDw
To produkcja karachanu(który tutaj podszył się pod wykop.pl który walczy z karachanem). Ja tam nie przepadam za tym marnym raperem z PFK a wcześniej z K44(Ja uważam iż powinien powstać film przykładowo o Obywatelu G.C. czy o Niemenie) ale to już przesada, no bo jak można zrobić diss na kogoś kto nie żyje? Najwyraźniej w POlsce tak można.

ocenił(a) film na 7
Marik1234

taka mentalnosc , lepiej na umarlaka bo gdyby zyl jeszcze by oddal... swoja droga poziom tego diss-a jest o niebo gorszy od , ktorejkolwiek reklamy z Hajzer-em

ocenił(a) film na 1
alone_in_the_dark

No niestety. Powstają także materiały szkalujące Jana Pawła II i Polaków(bardzo rozumianych przez Konserwatystów). Wszystkie te pomyje robi karachan. Mam nadzieję że do mojego profilu się nie włamią.

ocenił(a) film na 7
Marik1234

Aby wlamac sie do Twego profilu potrzeba czegos wiecej niz te tandetne mixy ,
Aa co do karachan - czy jak im tam ?
Mysle , ze to jakies zakompleksone indywidua probujace w ten sposob zwrocic na siebie uwage.

Kwestia ukierunkowania ambicji :
Jeden wymysli pojazd na wode, inny lekarstwo na AIDS a jeszcze inny wrzuci taki badziew na YT i tym sie cieszy.

Nie wiem czy warto tym sobie zawracac glowe ( napisał dłubiąc w nosie , po czym zapalił papierosa :) )

pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
alone_in_the_dark

Trzeba jednak mieć się na baczności bo pewnego internautę z YT zaatakowali. Z jego e-maila ukradli dane a nawet CV.

ocenił(a) film na 7
Marik1234

No to zmien sobie haslo na takie ktore zawiera male i duze litery , cyfry i znaki specjalne.

użytkownik usunięty
Marik1234

z karachanu przyszły na to forum hejty na Magika i mam tu głównie na myśli Topole, Mesjasza, valutpipboya i Smalcowskiego...

ocenił(a) film na 1

O ile mi wiadomo to Topola, Mesjasz to raczej nie są z karachanu. Gdyby byli ci dwaj wyżej wymienieni z karachanu to by pisali teksty typu: Janusz Pawłacz czy inne rzeczy znieważające "Prawdziwych Polaków i Katolików".

użytkownik usunięty
Marik1234

oni właśnie udają fanatycznych katolików, żeby prowokować.

ocenił(a) film na 1

Ano udają. Bo ja nie wierzę żeby byli takimi fanatykami bardziej fanatycznymi od PiSuarów.