Co wy o tym materiale sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=t-91p9wvdDw
To produkcja karachanu(który tutaj podszył się pod wykop.pl który walczy z karachanem). Ja tam nie przepadam za tym marnym raperem z PFK a wcześniej z K44(Ja uważam iż powinien powstać film przykładowo o Obywatelu G.C. czy o Niemenie) ale to już przesada, no bo jak można zrobić diss na kogoś kto nie żyje? Najwyraźniej w POlsce tak można.
taka mentalnosc , lepiej na umarlaka bo gdyby zyl jeszcze by oddal... swoja droga poziom tego diss-a jest o niebo gorszy od , ktorejkolwiek reklamy z Hajzer-em
No niestety. Powstają także materiały szkalujące Jana Pawła II i Polaków(bardzo rozumianych przez Konserwatystów). Wszystkie te pomyje robi karachan. Mam nadzieję że do mojego profilu się nie włamią.
Aby wlamac sie do Twego profilu potrzeba czegos wiecej niz te tandetne mixy ,
Aa co do karachan - czy jak im tam ?
Mysle , ze to jakies zakompleksone indywidua probujace w ten sposob zwrocic na siebie uwage.
Kwestia ukierunkowania ambicji :
Jeden wymysli pojazd na wode, inny lekarstwo na AIDS a jeszcze inny wrzuci taki badziew na YT i tym sie cieszy.
Nie wiem czy warto tym sobie zawracac glowe ( napisał dłubiąc w nosie , po czym zapalił papierosa :) )
pozdrawiam
Trzeba jednak mieć się na baczności bo pewnego internautę z YT zaatakowali. Z jego e-maila ukradli dane a nawet CV.
No to zmien sobie haslo na takie ktore zawiera male i duze litery , cyfry i znaki specjalne.
z karachanu przyszły na to forum hejty na Magika i mam tu głównie na myśli Topole, Mesjasza, valutpipboya i Smalcowskiego...
O ile mi wiadomo to Topola, Mesjasz to raczej nie są z karachanu. Gdyby byli ci dwaj wyżej wymienieni z karachanu to by pisali teksty typu: Janusz Pawłacz czy inne rzeczy znieważające "Prawdziwych Polaków i Katolików".