6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Polska kinematografia to gówno, nie przepraszam, to GUWNO! KTO DAJE PIENIĄDZE NA TEGO TUPU TWÓRCZOŚĆ!

malarz_filmaniak

a co jest nie tak??

ocenił(a) film na 10
malarz_filmaniak

Posłuchaj cwaniaczku po co tu to piszesz co?!,myślisz ze zabłyśniesz tutaj lamo?raczej nie jak masz to pisac to lepiej nie pisz dla mnie fajnie ze tworzą film o legendarnym zespole "Paktofonia" Idz lepiej oglądaj bajeczki a nie wypowiadaj się takimi bzdetami ze kto daje kase na to gówno spadaj na drzewo

Magik2000

Cwaniaczkiem to sobie możesz nazywać gnoju siebie samego, jak ciebie nikt nie nauczył kultury to podaj adres...Obiecuje, do nikogo wiecęj nie napiszesz cwaniaczku....Czekam na adres!

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
malarz_filmaniak

Warszawa Ul. Al.3 Maja Zapraszam Upiekłem ciasto to wpadniesz ;)

ocenił(a) film na 10
malarz_filmaniak

Jak sie kolego na filmie nie znasz to po co się odzywasz co ? Nie zna się filmu nie ocenia a nie wyjezdzasz mi tu z takimi bzdetami ze polska kinematografia daje kase na takie typu gówno masz lepszy pomysł hmmm jak nie to spadaj na drzewo lamo ;)

ocenił(a) film na 10
Magik2000

Krytyk się znalazł za 10 zł.

Magik2000

Będę u ciebie Piotrusiu, to sobie porozmawiamy.

ocenił(a) film na 8
malarz_filmaniak

Ja nie słucham np rocka nie jestem zafascynowany np. głupią komedią o "Tenacious D', ale to nie znaczy, że muszę to hejtować.

Film "Jesteś bogiem" bo ogromne znaczenie dla fanów polskiego Rap'u. Film głównie hołduje śmierci Magika, który jest ważną postacią w kulturze Hip-Hop'u i zapisał się na jej kartach na zawsze. A gdybyś znał historie polskiego Rap'u to byś wiedział, ze był dla wielu natchnieniem, prekursorem, że gdyby nie K44 oraz później PFK polski Rap nie był by tym samym.
Zresztą na film pójdzie na pewno wielu ludzi, potwierdza to ile ludu przyszło chodziłby na na pożegnany koncert PFK.

Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie udzielaj. Bo napisać "to jest gówno" każdy idiota umie.

ocenił(a) film na 10
michal890203

A Po pierwsze po co to piszesz co? niewidziales filmu nie pisz idz najpierw na film a pózniej pisz ok?

ocenił(a) film na 10
Magik2000

Przepraszam Michał to nie do ciebie ten post był.

michal890203

Być fanem czegoś, np. rap'u to jest co innego a oceniać film, który o czyimś mówi to co innego. Nie oceniam tego rodzaju muzyki, ale oceniłem film. Film dla mnie nie jest ciekawy! Zresztą ocena Polskiej Kinematografii to nie jakaś moja tu i teraz impresja, to proces! Uwierz mi pieniądze które rok rocznie PISF wydaje na tak zwanych twórców to pieniądze w błocie. Nie jest to krytyka dla krytyki, same mechanizmy są wadliwe. Ale tak naprawdę o tym nie ma nawet z kim porozmawiać. Przepraszam za kolokwializm "gówno".

ocenił(a) film na 10
malarz_filmaniak

Jak oceniasz film to oceniasz Paktofonike nie ma bata! Moim zdaniem pieniądz dobrze ze poszły na ten film a nie na np na Kac Wawa 2!

ocenił(a) film na 8
Magik2000

Niestety nie masz racji. Muzyka może być dobra lub podobać się pewnej grupie ludzi. To wcale nie świadczy, że scenariusz, gra aktorska, reżyseria w filmie będzie dobra. Trzeba podchodzić do tego obiektywnie.

ocenił(a) film na 8
malarz_filmaniak

@malarz_filmaniak i taka wypowiedź mi się podoba. Krytyka, ale konstruktywna. Nie jestem wielkim fanem polskiej kinematografii. Nie mogę wiele o niej powiedzieć, oprócz tego, że w wielkiej mierze są to dramaty. Lubie dramaty, ale niestety nie polskie.

Co do samego filmów jaki on jest, nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie widziałem jeszcze i nie wykluczam, że może okazać się "gniotem". Byłbym zawiedziony, ponieważ od czasu zapowiedzi czekam na ten film, ale o tym się przekonam jak pojawi się w kinach.

ocenił(a) film na 9
malarz_filmaniak

a ty to h*j wieesz

ocenił(a) film na 9
piotrekpiterpiterowski

mówiłem to do filmaniak_maLARZ

ocenił(a) film na 9
piotrekpiterpiterowski

SORRY ZA ORTO