6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

To jest ten najbardziej zachwalany ostatnio polski film? Ta kompletna nuda? Fabuła kompletnie nieczytelna, gra drewniana. Film chyba tylko dla zagorzałych wielbicieli Paktofoniki - dla reszty doskonały usypiacz.

ocenił(a) film na 8
zuber1979

Ja nie jestem fanką PFK. Oglądałam film i podoba mi sie.

ocenił(a) film na 1
zuber1979

ja jestem fanką paktofoniki i zgadzam się, że film to nuda i nieporozumienie.

ocenił(a) film na 7
zuber1979

Kazdemu dogodzic nie idzie - faktycznie , nie bylo w nim poscigow , wybuchow .... zalezy kto sie czego spodziewal.
Mi sie podobal ale jestem fanem PFK wiec byc moze brak mi obiektywnego spojrzenia.

użytkownik usunięty
zuber1979

Ojej nudziłeś się, więc 1 się należy. Polecam ci film "Transformers" mistrza Baya, zero nudy.

ocenił(a) film na 1

Żeby film nie był nudny nie musi być nawalanką. Można to było o wiele ciekawiej nakręcić. "Sala samobójców" była super.

użytkownik usunięty
zuber1979

Jak widzisz nuda to subiektywne odczucie i ocena 1 to mocne przegięcie. Dramaty z reguły są wymagające (dla niektórych nudne).

ocenił(a) film na 1
zuber1979

Jedyne co jest dobre, a w jakiś sposób związane z tym filmem to zwiastun... Zapowiadała się naprawdę ciekawa historia pełna wzlotów i upadków. Zamiast tego mamy nudę. Powiem w sposób następujący największe rozczarowanie ostatnich lat w polskim kinie. A szkoda, bo temat naprawdę był ciekawy. Jednak niestety już w Blokersach było więcej "akcji"...