To jest ten najbardziej zachwalany ostatnio polski film? Ta kompletna nuda? Fabuła kompletnie nieczytelna, gra drewniana. Film chyba tylko dla zagorzałych wielbicieli Paktofoniki - dla reszty doskonały usypiacz.
Kazdemu dogodzic nie idzie - faktycznie , nie bylo w nim poscigow , wybuchow .... zalezy kto sie czego spodziewal.
Mi sie podobal ale jestem fanem PFK wiec byc moze brak mi obiektywnego spojrzenia.
Ojej nudziłeś się, więc 1 się należy. Polecam ci film "Transformers" mistrza Baya, zero nudy.
Żeby film nie był nudny nie musi być nawalanką. Można to było o wiele ciekawiej nakręcić. "Sala samobójców" była super.
Jak widzisz nuda to subiektywne odczucie i ocena 1 to mocne przegięcie. Dramaty z reguły są wymagające (dla niektórych nudne).
Jedyne co jest dobre, a w jakiś sposób związane z tym filmem to zwiastun... Zapowiadała się naprawdę ciekawa historia pełna wzlotów i upadków. Zamiast tego mamy nudę. Powiem w sposób następujący największe rozczarowanie ostatnich lat w polskim kinie. A szkoda, bo temat naprawdę był ciekawy. Jednak niestety już w Blokersach było więcej "akcji"...