"Jesteś Bogiem" wyjdzie na dvd czy nie? Ta wersja co jest do ściągnięcia jest niedokładnie
zmontowana i troche inaczej się ogląda niż tą co w kinie była. A tak wogóle to ma ktoś tą wersje
kinową, ale nie nagrana z kina?
chopin323, ale skąd masz!!!? Ewentualnie, skąd ściągnąleś? Ja mam na kompie film w tej wersji DVDSCR.Ale masz na pewno tą wersje co w kinie była a nie tą DVDSCR? I jeszcze jedno pytanie: Na pewno masz oryginał czy po prostu TAKĄ CO JEST NAGRANA KAMERĄ W KINIE? Ja bym rozpoznał oryginał np,: stąd że na poczatku filmu był napis "marzec 2003", a nie "21 marca 2003" i inna czcionka i bardziej zmiksowany utwór "Na mocy paktu". Proszę o odpowiedż. Pozdrawiam.
Nie, jest to wersja 21 marca, ale NIE jest nagrana z kina. Dźwięki i film są w oryginalnej jakości. Kiedyś pojawiła się na YTubie na krótką chwilę i uznałem, że skoro może nie wyjść na DVD, to jest to dobra/jedyna okazja aby ściągnąć. I taką właśnie mam.
Nie wiadomo czy wyjdzie na DVD przez pozew i wstrzymanie przez sąd wydania na nośniki. Także masz do wyboru albo to co wyszło na DVDscr lub iść do kina ewentualnie czekać na koniec procesu.
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/sad-ogranicza-dystrybucje-jestes-bogiem-po-wn iosku-oburzonego-wspolpracownika-paktofoniki,288153.html