6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Czemu polska premiera filmu odbedzie sie 12 wrzesnia, skoro swiatowa byla juz 7 maja?

ocenił(a) film na 6
23milek23

W rozumieniu filmwebu światowa=prapremiara czy coś w tym stylu. W tym przypadku to chyba pokazano film 12 maja na jakimś festiwalu.

ocenił(a) film na 7
Saichan

Dokładnie

ocenił(a) film na 7
Azazello_4

a teraz jest gdzies w sieci zeby go obejrzec??

ocenił(a) film na 7
mycha2293

możliwe że kilka osób dostało kopie filmu ale raczej nie udostępnią go w szerszej skali, no chyba że ktoś prze przypadek wypuści... Trzeba by "Rahim" zapytać czy nie planują jakiegoś pokazu przedpremierowego jeszcze.

ocenił(a) film na 7
Azazello_4

Film był pokazywany na festiwalu w Gdyni, a obecnie na Nowych Horyzontach we Wrocławiu.

ocenił(a) film na 7
Azazello_4

kurcze bo nie usmiecha mi sie tyle czasu czkeać... ale aż tak zdeterminowana żeby do Wrocławia jechać to z drugiej strony też nie jestem ;)

ocenił(a) film na 7
mycha2293

W sumie to i tak już za późno, bo dzisiaj był ostatni seans. Życzę cierpliwości, wrzesień już niedługo :)

ocenił(a) film na 7
Smoczyca_2

Dzięki, jakoś będę musiała wytrzymać :)

Smoczyca_2

a to wogule w kinie bedzie albo na dvd.pewnie puszcza na jakichs festilwalach niszowych i bedzie trzeba z neta drzeć.

23milek23

bo tak

ocenił(a) film na 8
23milek23

A właśnie też chciałam o to zapytać. To już nie pierwszy polski film, który ma wcześniej premierę za granicą niż w kraju.