Byłem dzisiaj w kinie na filmie na który czekałem 6 lat, tak 6 lat temu poznałem Paktofonike :) Według mnie jeśli ktoś nie jest w temacie PFK nie może wynieść z tego filmu zbyt dobrego wrażenia... dla mnie fana paktofoniki film był wyjądkowym przeżyciem, znałem jego scenariusz, nie odbiegał on zbytnio od swego pierwowzoru, czyli książki "Przewodnik Krytyki Politycznej". Dla mnie zobaczenie tego wszystkiego na ekranjie czego słuchałem, o czym czytałem było wspaniałe... Jeśli chodzi o grę aktorską to jestem pod wielkim wrażeniem odegrania głównych ról, chłopaki nauczyli się świetnie rapować ;d nie byłem przekonany co do nich, do końca miałem nadzieję, że fokus z rahimem wystąpią w filmie :) Podsumowując jeśli ktoś nie jest w temacie i idzie na ten film do kina i idzie na niego tylko dla tego, że jest obecnie na topie, to niech lepiej wybierze się epokę lodowcową 4 ;d
PS.: Kiedy byłem w kinie, w końcówce kiedy pokazywane fotki Magika, jakaś dziewczyna pyta się dość głośno: "Kto to jest? " aż mi się jej szkoda zrobiło ;d