6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Możecie sobie mówic co chcecie. Że Mag był cpunem,że zostawił rodzinę,że był walnięty w tym złym sensie. Przy okazji,widzę że nie macie w życiu problemów,ale są jeszcze śmiertelnicy których to przerasta. Wracając do tematu,mimo iż miał dopiero 22 lata,był cpunem,nie miał dobrej pracy,był marginesem,to coś po sobie zostawił. Ja mieszkając na Śląsku od urodzenia nie mogłem obok tego przejśc obojętnie. Dobrze pamiętam tamtą rzeczywistośc więc dla mnie jest to coś niewyobrażalnego że ci chłopcy w wieku 17-20 lat pisali takie teksty i tak trafiali w sendo jak mało kto potrafi. Magik coś po sobie pozostawił,jeśli by się nad tym zastanowic,to właśnie taka pamięc jest spełnieniem człowieka. Choc pewnie teraz jest prochem,to dzięki jego muzyce wciąż jest żywy. Wy natomiast,durne polaczki zza monitora,jedyne co zostawicie to kredyty rodzinie i nic więcej. Nikt nie będzie pamiętał o tym że wgl istnieliście. Te idiotyczne posty będą jedynym śladem waszej daremnej egzystencji. Reasumując,cpun Magik,w ciągu kilku lat osiągnął to czego wy nie osiągniecie przez całe swoje puste życie,miał wpływ na rozwój subkultury na skalę ogólnokrajową,wy macie wpływ co najwyżej na kolejne levele w Tibii,i oczywiście o cpunie Magiku powstaje film a o was wielkie g**no w mojej kiszce,drodzy państwo. Tak więc kochane trolle,jakie to uczucie byc kompletnymi nic nie wartymi żałosnymi organizmami w porównaniu do zwykłego cpuna?

nihasa64

Zgadzam się z tobą w 100% . Pozdro!

johny_jim

Jak wyżej, po prostu czysta prawda.

ocenił(a) film na 9
nihasa64

brawo! genialnie napisane . Popieram w stu procentach :)

nihasa64

dokladnie, byl jaki byl ale sie realizowal, jego utwoty w paktofonice jak i w kaliber 44 wlasciwie kazdy zna. [*]

ocenił(a) film na 8
nihasa64

Prawdziwe słowa. Pat polega jedynie na tym, że ci do których są skierowane za nic w świecie nie ogarną niczego poza końcem swojego nosa, albo, co gorszę za nic w świcie nie zrozumieją, że mogą się mylić w swoich ocenach.