6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Przyjemnie się oglądało, nie jestem fanką tej muzyki ale lubię biograficzne filmy, obojętne czy są o ćpunach, czy o "porządnych ludziach" nie rozumiem ludzi, którzy się tak emocjonują że ćpun że tchórz itd itp po cholerę, jeżeli się nie podoba film, to po prostu to olewam. Odnośnie Magika, każdy ma prawo się pogubić jedni potrafią się odnaleźć inni nie proste, po co obrażać osoby słabsze od siebie by poczuć się lepiej ? Wydaje mi się że kilka scen w filmie sugerowało że Magik cierpi na schizofrenię...

ocenił(a) film na 9
rosalice28

Bardzo dobra i rzeczowa wypowiedź. Bardzo dziękuję i gratuluję. I tak dobrze Ci się wydawało. Magik miał niestety "problemy zdrowotne" mówiąc ogólnie.. Też nie rozumiem ludzi w taki sposób "najeżdżających" zarówno na film, całego pfk czy ogólnie subkultury hip-hop-u. Natomiast mieszanie z błotem postaci Magika traktuję jako przejaw zacofania umysłowego bądź emocjonalnego. Objawia się to przede wszystkim trollowaniem w internecie. Dobra rada - takich "osobników" należy omijać szerokim łukiem :) Wiem że to czasami ciężkie - ale nie karmi trolla, niech zdechnie śmiercią naturalną lecz ciężką.... ;)

Pozdrawiam gorąco.