6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

ktory rymuje glupoty pod blokiem... wiekszosc tego calego hip hopu to płakanie łysych nierobów w dresach pod klatka o tym jak jest zle i ze policja nie pozwala im palic zioła wiec są psami...a tu sie robi filmy gdzie sie takich ludzi stawia na piedestale jako wzory... Oczywiscie szkoda mlodego czlowieka ale nic do narodu nie wniósł niezwykłego oprocz tego ze spiewal, ze jest Bogiem... Ciekawe co na to Bóg ?

użytkownik usunięty
fooxx007

Dzieciaki i tak to połkną i będą tym lansować.

fooxx007

wow...że ty tak na serio?!

fooxx007

szkoda ciebie za to że jesteś ograniczony

fooxx007

Ta a pop to "śpiewanie "o ruc*aniu ,dużych ku* *sach i pseudo tolerancji, albo jak tym wszystkim gwiazdom było ciężko ,ale się dorobili i mają wszystko w dupie. ; /

ocenił(a) film na 8
fooxx007

Te, Ty chyba jakiś masochista jesteś? Przecież zaraz hip-hopowi fani Cię zlinczują. Run, Forest, run!

ocenił(a) film na 10
fooxx007

Tak, ale w przeciwieństwie do "niektórych" tutaj on coś osiągnął. ;) Trochę smutne, że wrzucasz wszystkich raperów do jednego worka.

ocenił(a) film na 10
fooxx007

Nie jeden z tych "cpających łysoli" ma dużo więcej osiągnięć i lepsze od Ciebie wykształcenie pacanie... przykładowo Pih (Adam Piechocki) - Prawnik z zawodu, a Ty co ? siedzisz przed tym kompem nie mając pojęcia o życiu... Do narodu wniósł bardzo dużo, ale tacy ograniczeni i płytcy ludzie jak Ty tego nie zrozumieją ;) IDŹ POSŁUCHAJ RADIA GDZIE USŁYSZYSZ BEJBE DMUCHAJ W GWIZDEK :) Pozdro.

ocenił(a) film na 10
fooxx007

Widać że jesteś mocno ograniczony większość ludzi którzy tworzą naprawdę dobry rap nie pisze tekstów o policji itp. piszą oni teksty z przesłanie, które niekiedy pozwalają młodym ludziom przetrwać w tym chorym świecie. Nie chcesz mi chyba powiedzieć że lepiej wtapiać się w gówniane teledyski które lecą na kanałach muzycznych gdzie promuję się sex, dzi*ki, gdzie teksty są ciągle o tym samym albo tekstem piosenki jest jedno dwa słowa ? Wszyscy fani wiedzą jaki był Magik ale nikt go nie ocenia po tym kim był tylko co zrobił on i cała PFK hh. Hm gdzie te piękne czasy kiedy w radiu czy w TV można było usłyszeć rap.

fooxx007

Typowy ograniczony punkt widzenia polskiego katotaliba. Pewnie tylko czekasz kiedy nakręcą film o heroizmie Rydzyka.

fooxx007

Przecież RAP dzieli się na różne dziedziny, jest gangsta rap śpiewający o j*baniu policji, ale i są inne odmiany, Paktofonika śpiewała głównie o życiu i robiła to bardzo dobrze, ale dla was magik i tak będzie łysym idiotą śpiewającym o tym jak nienawidzi policji. Następnym razem jak coś ocenisz to zapoznaj się dobrze z tym o czym piszesz...

fooxx007

Jak ja widzę takie debilne komentarze o rapie jak np. fooxa,człowieka który wie tyle kur*a o hip-hopie co ja o modzie i fryzjerstwie to mnie ch*j jasny strzela.
Jeżeli rap to dla ciebie tylko je**nie policji to jesteś umysłowym impotentem i ignorantem.
Słysząc tylko nutki z nurtu gangsta rapu taki idiota sobie wyrabia taką opinię o całej kulturze.