6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Właśnie wróciłem z przedpremierowego pokazu na festiwalu Młodzi i Film. Brawa dla
reżysera po seansie mówily same o tym jak film sie podobal publicznosci - MEGA

ocenił(a) film na 6
gmati

bez przesady... brawa nie byly takie jak byc mogly :) 2 osoby wstaly z miejsc... siedzialem na samym koncu i widzialem :)

ocenił(a) film na 10
leserxD

ja siedziałem na balkonie, nie wiem czy ktos wstal z miejs czy nie ale takich braw jeszcze nie slyszlem . ja się filmu obawiałem i mnie mile zaskoczyl, swietnie opowiedziana historia.

ocenił(a) film na 6
gmati

wedlug mnie historia byla opowiedziana w skrocie... nie wiem czy czytales ksiazke czy tez nie... ksiazka byla duzo ciekawsza i bylo w niej duzo wiecej watkow niz w filmie :) a gdyby film byl taki jaki mowisz, to ludzie siedzieliby az do konca napisow :) ale sa gusta i gusciki ;>

użytkownik usunięty
gmati

No bez przesady, od razu dajesz dychę? Były genialne zdjęcia, reżyseria? Ja chyba dam 1 dla równowagi.

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się z gmati, film rewelacja. Ode mnie również, jak najbardziej zasłużona dziesiątka. Tutaj nie ocenia się reżyserii, aktorów, ich gry, całej tej filmowej otoczki, tutaj oceniamy w jaki sposób została przedstawiona historia i jak po wyjściu z kina zalegała na wątrobie. Pierwszą czynnością, jaką zrobiłam po wyjściu z premiery, było odpalenie papierosa, a w zasadzie nie palę. Arcydzieło gatunku.

AmazedAndAddicted

Hahaha zobaczył jak magik pali i zapalił.To się nazywa bad influence.

ocenił(a) film na 9
g_lox

Hahaha... chyba się nie zrozumieliśmy? Hahaha... zwróć uwagę na formę osobową czasownika. Hahaha... raczej nie o tym tu mowa?